Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

8 comments

80/20 Principe van Paleo

Alle informatie die in dit artikel stond is verplaatst naar 1 perfect artikel over de 80/20 regel! Je leest er hier nu alles over: de paleo 80/20 regel.

 

 

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

8 gedachten over “80/20 Principe van Paleo”

 1. Ik ben nog maar net 8 dagen bezig met Paleo en heb gelukkig nog geen uitschieters meegemaakt. We hebben afgelopen weekend wel de BBQ aangestoken, maar ik heb alleen voor mijn man de kalkoenfilet gemarineerd om sate te maken. De salade was 100% Paleo 🙂 Het enige waar ik wel af en toe met een jaloers oog naar keek was het flesje bier wat naast zijn bord stond 😛
  Eind juni hebben we een personeelsfeestje met zijn werk en ik weet nog niet wat we gaan doen. Dat er een etentje aan vast zit, valt niet aan te twijfelen, maar tegen die tijd ben ik al 4 weken bezig en zal ik mezelf misschien wel toestaan en glas wijn te pakken. Maar dat zie ik tegen die tijd wel.
  Voorlopig bevalt me deze manier van eten heel goed, dus ik probeer zolang mogelijk 100% Paleo te eten.

  Beantwoorden
 2. Pingback: Even een Bedankje
 3. Ik ben een van de thuiskoks van de thuisafgehaald site. Ik at altijd al erg gezond en ben geen snoeper, maar werd toch na mn 55ste alsmaar een beetje dikker!. Van een klant van me (afhaler) hoorde over het Paleo dieet. Zij was in een half jaar tijd 18 kilo afgevallen. Ik raakte geinteresseerd en ben er over gaan lezen. Kwam op de site van Mitch terecht en ben het na een dag nadenken en voelen, gaan doen!. Knop omgedraaid!! Ik ben super enthousiast, half oktober begonnen en inmiddels 17 kilo afgevallen!. Bovendien voel ik me fitter, minder slaapaanvallen in de vroege avond (na het eten), allerlei vage kwaaltjes kwijt en geniet van het eten! HEERLIJK!!!!!
  Inmiddels bied ik behalve de gewone maaltijden en vega maaltijden nu ook al 5 maanden Paleo maaltijden aan op de site. Kortom een gezonde leefstyle!. Pas heel af en toe de 80-20 regel toe. Noem het zelf Neo Paleo!. hahaha.
  Succes!!
  Willy

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.