Kalkoenwrap met paprika en komkommer
Lekker hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, of ongezond. Lunch vandaag eens met deze overheerlijke kalkoenwraps met paprika en komkommer bijvoorbeeld. Erg gemakkelijk bij- of lunchgerecht. De plakjes kalkoen haal ik bij de biologische supermarkt. Maar soms bakken wij ook gewoon in het weekend wat extra kip om doordeweek in allerlei gerechten te stoppen.
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 1
Bereidingswijze
Moeilijkheid Easy
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 0
Snijd de paprika in reepjes, de komkommer in blokjes en de lente-ui in ringetjes.
Leg steeds 2 blaadjes sla op elkaar om een slawrap te maken.
Leg op elke wrap 2 plakjes kalkoen en verdeel de paprika en komkommer erover.
Garneer met de bos-ui en breng op smaak met peper, zout en paprikapoeder.
Rol op en serveer (of neem mee in je lunchtrommel).
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
Hoi Mitch, plakjes kalkoen… Waar heb jij die gekocht? Of toch zelfgemaakt? In de meeste vleeswaren zit suiker (of wat daar op lijkt) in en dat probeer ik ook te vermijden.
Mvg
Gerda
hoe kun je registreren als je betaald hebt?
Inderdaad, is dit gewoon in de supermarkt gekochte kalkoenfilet (vleeswaren) of heb je een stuk kalkoen gekocht en zelf gebraden en toen gesneden..
In geval van het eerste is het alsnog geen paleo
Het lijkt mij niet in de supermarkt gekocht. Je kunt bij de slager heerlijke biologische kalkoen halen:-)