Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

No comments

Even een Bedankje

Het is weer vrijdag, tijd voor een Paleo succesverhaal! Elke vrijdag plaatsen we een succesverhaal van een Paleo Revolutie klant / Paleo.nl lezer. Als jij een eigen succesverhaal hebt die je graag wilt delen met mij en met de Paleo community neem dan via deze pagina contact met mij op. Ik zal elke vrijdag een nieuw inspirerend succesverhaal plaatsen zolang ze binnen blijven komen.

Vandaag “the raw & uncut” versie van Jolanda’s verhaal welke ik binnenkreeg.

Hoi Mitch,

3 Jaar geleden kwam ik op internet Paleo al tegen en heb toen serieus erover na zitten denken om ermee te gaan beginnen. Ik was met veel dingen niet tevreden, de tsunami van e-nummers in het eten, al die chemische toevoegingen in het eten, zat niet lekker in me velletje, mijn gewicht etc etc..

Bijna 2 maanden geleden kwam ik per toeval op jouw site terecht en mijn interesse werd weer aangewakkerd. Ik heb jouw site van boven naar onder doorgespit en ben op internet ook verder gaan kijken. 1,5 maand geleden heb ik de knoop doorgehakt en heb de overstap gemaakt. Mijn man en dochter bleven gewoon eten als altijd. Na een week of 2 heb mijn dochter van 8 uit der zelf ook de overstap gemaakt en is Paleo gaan eten. Mijn man moet er helaas niet van weten maar dat vind ik prima. Ieder zijn eigen mening.

Ik heb 80/20 geprobeerd maar ik merkte al dat na 2 weken Paleo slecht begon te reageren op aardappelen. Dus ik ben van het 80/20 idee afgestapt. Toch eet ik niet 100% Paleo maar ik zit denk ik aan de 96-97%. Ook gebruik ik beperkt zuivel (geitenkaas)…tjsa oude gewoontes zijn niet altijd snel af te reageren zeker niet als je bent opgegroeid op een boerderij Al merk ik wel dat ik ook op melk steeds slechter begint te reageren.

Nu na 1,5 maand Paleo zit ik veel beter in me velletje, mijn gewicht is met 6 kg naar beneden en draag nu kleding 2 maten kleiner. Mijn dochter bevalt het Paleo prima. Ze zegt zelf ook dat ze zich veel beter voelt en haar energie level is tegenwoordig af en toe beangstigend hoog

Kortom, Mitch, dank je dat je met je site mij over de streep heb weten te trekken om de overstap te gaan maken.

Mijn omgeving probeer ik heel ongemerkt ook om te turnen naar Paleo Ik hou een kleine blog bij die ik na elke update mail naar familie en vrienden en ik ben ook samen met een veganistisch vriendin begonnen met een soort receptenblog met Paleo en veganistische gerechten die ik dus ook regelmatig mijn familie en vrienden in hun maag splits. En op Smulweb plaats ik af en toe ook recepten die tot mijn verbazing regelmatig bezocht en als favoriet gezet worden Je moet toch wat doen om ook binnen je eigen familie meer begrip en kennis te kweken

Is wel een lang verhaal geworden en hoop dat je van verveling niet in slaap gevallen ben…maar nogmaals..

DANK JE!!!!

Groetjes

Jolanda

Van verveling in slaap gevallen? Ben je gek! Hier sta ik elke dag voor naast mijn bed! Verhalen als deze!

We zijn trots op jou en je dochter (nu papa nog)! Haha

Heb jij ook een succesverhaal wat je wilt delen, om andere mensen te inspireren neem dan contact met mij op! Want Paleo doe je niet alleen, we doen dit samen!

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.