Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

2 comments

Wat Als ALLES Tegenzit

Soms lijkt alles tegen te zitten.

Er gebeurt iets in je leven, en de pleasure die je krijgt van het eten van iets “verkeerds” geeft korte verlichting.

Met de nadruk op kort.

Zelf weet je ook wel dat je je op de lange termijn niet beter gaat voelen door het eten van voeding die niet binnen de Paleo richtlijnen passen.

Ja, hoor je sommige mensen zeggen… Als het met mate is dan is het geen probleem.

Helaas is mate juist datgene waar het bij veel mensen aan ontbreekt. De ene boterham gaat in de andere over, om vervolgens een bord spaghetti naar binnen te werken, en dat toetje kan dan ook nog wel omdat we toch al niet lekker bezig zijn. 🙂

Deze video is niet meer dan een oppepper, en om je te laten weten dat je Paleo niet doet voor de korte termijn resultaten, maar juist voor de lange termijn.

Een missertje, een dag “verkeerd” eten is echt geen ramp. Daarom is ook de 80/20 regel voor Paleo uitgevonden.

Hier heb ik twee artikelen over geschreven:

Als je dit leest omdat het even niet zo lekker gaat…. Kop op! Bedenk waarom je hier in eerste instantie aan begonnen bent, en weet dat je elke dag een stukje dichterbij die doelstelling komt.

Val je niet verder af (en is dat je doelstelling) bekijk dan eens deze video: https://www.paleo.nl/snel-afvallen-met-paleo/

Tot slot heb ik zelf echt geen enkel probleem om Paleo “vol te houden”. Het is mijn lifestyle, ik voel me hier super door. Als ik anders eet dan “straft” mijn lichaam me direct doordat ik me vervolgens niet topfit voel. En jij? Heb je wel eens een off-day, en wat doe je hieraan?

Heb je goede tips, laat het hieronder weten door een reactie achter te laten. Hier kunnen andere Paleo-ers ook iets aan hebben.

Want Paleo doe je niet alleen, we doen dit samen! #WDDS

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

2 gedachten over “Wat Als ALLES Tegenzit”

  1. Ben nu grieperig en had een dag dat mijn lijf wel extra koolhydraten nodig had. Twee boterhammen waren voldoende. Gewoon weer verder met Paleo en verder geen probleem gehad.

    Beantwoorden
    • Er zijn ook gezondere bronnen van koolhydraten te vinden dan boterhammen nochtans 🙂

      Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.