Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Paleo Volgen Tijdens Zwangerschap en Borstvoeding Mis Je dan Belangrijke Voedingsstoffen?

 

Al eerder verscheen er een artikel van mijn vriendin op dit blog over haar zwangerschap.

Ook schreven we over training tijdens zwangerschap.

Toch krijg ik nog wekelijks vragen binnen over of je geen voedingsstoffen mist als je Paleo volgt tijdens de zwangerschap en de borstvoedingperiode.

Zoals je in de video kunt horen, hebben wij in ieder geval niet het idee dat onze baby iets tekort komt. Juist het tegenovergestelde! Doordat we geen “troep” eten heb ik het idee dat onze baby juist beter af is, ook tijdens de borstvoedingperiode.

Heb jij ervaring met zwangerschap en Paleo, wil je iets vragen, of wil je iets kwijt. Stuur dan gerust hieronder je reactie in.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Meer Artikelen

1 reactie Plaats reactie

  1. Hi Mitchel,

    Ik eet nu sinds 2 jaar Paleo en nu ben nu 3 maanden zwanger. Sinds het begin van de zwangerschap heb ik alleen maar behoefte aan mijn oude eetpatroon en comfort food in de vorm van granen. Ik snak naar zoete brintapap met rozijnen, witte bolletjes, broodjes hamburger, worstenbroodjes, croissantjes, kwark, melk, rijstgerechten, kroketten en friet met mayonaise, kortom alles wat slecht is en wat ik had afgezworen. Hoe kan ik dit omkeren en hoe is dit te verklaren / wat kom ik te kort?

    Alvast bedankt voor het meedenken! Wil niet terugvallen in ongezonde gewoontes en al helemaal niet met een baby in mijn buik en straks aan de borst.

    Groetjes, Maike

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest