Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

2 comments

Garnalen salade met perzik en munt

Garnalen salade met perzik en munt
Salades, Visgerechten, Snelle Recepten

Garnalen salade met perzik en munt

Een verrassende maar verrukkelijke combinatie van garnalen met zoete perzik. Niet alleen lekker in de zomer, maar eigenlijk het hele jaar door. Dit gerechtje is perfect als lunch of voorgerecht. Maar net wanneer jij er zin in hebt 🙂 Gebruik jij vaker fruit in hartige gerechten?

Macro's (per portie)

Vetten 23% (9 g)
Eiwitten 33% (29 g)
Vezels 9% (8 g)
Koolhydraten 23% (9 g)
348 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 4

Grote garnalen
400
g
Gemengde sla
500
g
Perzik
8
stuk(s)
Kokosolie
2
el
Appelazijn
2
el
Honing
1
el
Rode besjes
1
handje(s)
Verse munt
3
takje(s)
Zout
1
naar smaak
Zwarte peper
1
naar smaak

Bereidingswijze

Moeilijkheid Normal

Voorbereidingstijd 10

Kooktijd 10

1

Snijd de perzik in partjes.

2

Zet 4 borden klaar en verdeel hier de sla en perzik over.

3

Verhit de kokosolie in een koekenpan.

4

Bestrooi de garnalen met peper en zout en bak ze in enkele minuten gaar.

5

Haal uit de pan en verdeel over de borden.

6

Blus de olie in de pan af met de azijn en een eetlepel water. Voeg de honing toe en roer tot er een dressing ontstaat.

7

Bestrooi de salade met de rode besjes en munt.

8

Lepel tot slot de dressing over de salade.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

2 gedachten over “Garnalen salade met perzik en munt”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.