Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Bloemkoolpuree met knoflook Een Heerlijk Bijgerecht

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Meer Artikelen

7 reacties Plaats reactie

 1. Dag. Na twee maanden paleo ben ik 1 kilo afgevallen.
  Van 85 naar 84. Mijn haarzit goed wordt. Ikniet fitter of anders laat staan lichter.

  Beantwoorden
 2. Ik ga de bloemkool pure maken.en ben in middels 20 kilo afgevallen ik zit bijna op mijn gewicht. Dankjewel.

  Beantwoorden
   • Ik hoef niet af te vallen maar de gerechten klinken aantrekkelijk. De kippendijen met knoflook, sjalot, kruiden enz staan nu in de oven. Maar het heeft geen zin om mij aan te melden want de meeste recepten zijn voor 4 personen en ik kook voor 1 persoon.

    Beantwoorden
    • Hee hee! Thnx voor je bericht! Zolang je op je caloriebehoefte zit dan zul je niet afvallen 🙂 Wat betreft de recepten. Neem eens een kijkje op onze Mealplanner. Daar worden alle recepten getoond naar de hoeveelheid mensen die mee eten. Hiervoor moet je ff een gratis profiel aanmaken en daar invoeren voor hoeveel personen je kookt. Dan zullen alle hoeveelheden aangepast worden naar 1 persoon 😉

     Beantwoorden
 3. Hi, ik heb de puree gemaakt als ik hier van over hou kan ik het dan invriezen.

  Gr, Mariella

  Beantwoorden
  • Avatar

   De bloemkool is doorgekookt dus zal niet lekker smaken na invriezen.

   Beantwoorden

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.