Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

3 comments

Succesverhaal Roeland

Het is weer vrijdag, tijd voor een Paleo succesverhaal! Elke vrijdag plaatsen we een succesverhaal van een Paleo Revolutie klant / Paleo.nl lezer. Als jij een eigen succesverhaal hebt die je graag wilt delen met mij en met de Paleo community neem dan via deze pagina contact met mij op. Ik zal elke vrijdag een nieuw inspirerend succesverhaal plaatsen zolang ze binnen blijven komen.

Vandaag het verhaal van Roeland. Zijn psoriasis klachten en ontstekingen nemen af tijdens het eten van Paleo voeding. Ik heb het idee dat die twee broekriem gaatjes hem minder kunnen boeien. ūüėČ

Zo is er voor iedereen wel een reden om met Paleo te beginnen, en is dit echt niet alleen het “zoveelste dieet” om af te vallen. Roeland, take it away!

Ha Mitch,

We zijn inmiddels een paar weken verder en ik heb me nu al een paar weken redelijk strikt aan het paleo dieet gehouden. Redelijk zeg ik want ik nuttig nog wel met enige regelmaat zuivel. Al is dat dan meestal wel karnemelk (schijnt minder slecht te zijn dan gewone melk en is trouwens sowieso een stuk lekkerder) of lactosevrije melk. Belangrijkste is dat ik rigoreus met alle graanproducten ben gestopt. En het lijkt erop dat dit zijn vruchten begint af te werpen. Ik ben nagenoeg niet afgevallen maar… de broekriem staat twee gaatjes strakker. Het opgeblazen gevoel wat ik de hele dag had is weg! Glutenovergevoeligheid misschien? En ik zie nog wat veranderingen.

De ontstekingen in de vingers nemen af, de psoriasis neemt ook af. Kan allemaal toevallig zijn wat het kwam wel vaker voor dat de klachten tijdelijk verbeterden. Maar ik geloof in dit geval niet in toeval. Alles ziet er beter uit dan het in jaren gedaan heeft. Bijkomend nadeel is overigens wel dat de ontstekingen die zorgden voor zwellingen in onder andere de polsen nu zodanig verminderd zijn dat er nog meer speling in de polsgewrichten is gekomen en de pijn daarmee aanzienlijk is toegenomen.

Maar… blijven de ontstekingen weg dan is de weg daarmee open naar operatief ingrijpen om de gewrichtsbandjes in de polsen aan te trekken. Even doorbijten nog dus. Ik ben in ieder geval hoopvol, de toekomst ziet er weer een beetje zonniger uit.

Dat alles wou ik je even laten weten. Voel je vrij om dit in je blog op te nemen. Mocht alles echt gaan zoals ik hoop dat het zal gaan, dwz volledige genezing en grotendeels herstel van de reuma dan ben ik van harte bereid om mijn verhaal te delen met de rest van de wereld en mag je me als reclame gaan gebruiken. Ik ben er inmiddels van overtuigd dat er met voeding heel veel bereikt kan worden. Het wordt tijd dat de medische wereld de ogen opent, het zou de kosten van de gezondheidszorg aanzienlijk omlaag brengen maar belangrijker nog, het zou de kwaliteit van leven van heel veel mensen verbeteren.

Ik hou je op de hoogte

Het is gaaf om te zien dat doodgewone mensen zoals jij en ik spectaculaire resultaten behalen met Paleo en onze gezondheid weer in eigen hand nemen. Verhalen als dit zorgen ervoor dat wij elke ochtend weer uit ons bed springen om nog harder te werken voor deze Paleo movement!

Heb jij ook een succesverhaal wat je wilt delen, om andere mensen te inspireren neem dan contact met mij op! Want Paleo doe je niet alleen, we doen dit samen!

Heb je de Paleo Revolutie nog niet gelezen, en ben je benieuwd wat Paleo voor jou kan doen? Bestel dan het boek. Je zult er geen spijt van krijgen.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

3 gedachten over “Succesverhaal Roeland”

 1. Hallo Mitch,

  Ik ben nu twee weken met Paleo bezig, maar ik val af (en zit nu op een bmi van 17) en voel me slap, zwak en kan niet goed studeren en mijn cardiotraining lukt ook niet meer zo goed als voorheen. Is dit een kwestie van volhouden of denk je dat ik wat meer moet aanpassingen moet doen in mijn dieet? Ik eet op een dag vaak: 2 stuks fruit, salade, pannenkoek van eieren, banaan en kokos(melk) en s avonds vaak geroerbakte groenten en vlees. Ik heb nu 5 eetmomenten, maar blijf me zwak voelen.

  Beantwoorden
 2. Ben nu zo’n 2 maanden bezig met Paleo. Voel me een aantal weken slap en licht in het hoofd.
  Waarschijnlijk is dit de gewenning en een gevolg van ontgifting.
  Wat is het verstandigst? Doorbijten, want dit gaat over. Of misschien toch (tijdelijk) iets meer koolhydraten in mijn eetpatroon brengen?

  Groetjes, Maaike

  Beantwoorden
 3. Jammer dat hier niemand op reageert.Ik voel me ondanks Paleo nog steeds energieloos.Ook na vier weken…Ik heb geen overgewicht.Misschien meer vet eten?

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.