Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

2 comments

PaleoTV: Welk Eten Is Toegestaan Tijdens Het Paleo Dieet?

De aller-aller eerste aflevering van PaleoTV.

Met in deze aflevering antwoord op de vraag welke voedingsmiddelen allemaal geschikt zijn binnen de paleo manier van eten.

Wil je een voedingslijst bekijken met alle toegestane voeding tijdens het paleo dieet kijk dan eens de paleo dieet voedingslijst.

Ik ben superbenieuwd naar je reactie op deze eerste aflevering van PaleoTV.

PS: ik heb niks tegen geitenwollensokken-dragende mensen ­čśë Het enige wat ik wil bereiken is het paleo dieet in ieder geval bespreekbaar maken, en vooral laten zien dat het NIET raar is om paleo te eten. Het gebeurd waarschijnlijk vaker om je heen dan dat je denkt. En ik merk dat er al veel mensen zoals jij en ik mee bezig zijn.

// Mitch

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

2 gedachten over “PaleoTV: Welk Eten Is Toegestaan Tijdens Het Paleo Dieet?”

  1. Motiverend om te zien dat er meer jonge, ‘niet geitenwollensokken types’ zich inzetten voor een gezonde levensstijl. Er zijn maar weinig mensen in mijn nabije omgeving die er iets van (willen) begrijpen. Zo zat ik van de week met een vriendin te lunchen. Toen ze een witte stokbrood kreeg zei ze, ik had liever bruin gewild. Ik zei, bruin is eigenlijk helemaal niet gezond (los van de vraag of brood dat uberhaupt is). Een verontwaardigde ‘sotemieter op’ kreeg ik te horen. En kort geleden stuurde ik een artikel over aspartaam naar een vriendin die altijd light drinkt. Reactie: Bedankt, maar als ik het zo zie zit het bijna overal in, dus kan je helemaal niks meer eten. Daaruit kon ik haar conclusie wel trekken..!
    Sja, voorlopig zijn we er nog niet!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.