Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

No comments

Paleo Succesverhaal van een Hele Blije Meid

Het is weer vrijdag, tijd voor een Paleo succesverhaal! Elke vrijdag plaatsen we een succesverhaal van een Paleo Revolutie klant / Paleo.nl lezer. Als jij een eigen succesverhaal hebt die je graag wilt delen met mij en met de Paleo community neem dan via deze pagina contact met mij op. Ik zal elke vrijdag een nieuw inspirerend succesverhaal plaatsen zolang ze binnen blijven komen.

Vandaag het verhaal van Elisabeth. Dit verhaal kwam binnen als een reactie op een artikel binnen dit blog.

Ik vind het super om dit soort “aparte verhalen” te horen met successen die “anders” zijn dan het verliezen van een paar kilo buikvet (hoewel dat natuurlijk ook nog steeds te gek blijft!).

Heb 3 maanden geleden de Paleo-Revolutie van Mitchel aangeschaft heb het boek met veel intresse gelezen en ben meteen van start gegaan.

Nu 3 maanden later ben ik een aantal kilo’s afgevallen (hoefde niet heel veel gewicht kwijt) doe aan krachttraining (geen bodybuilding) ik wou meer vet verbranden voor meer spiermassa en dat gaat de goede kant op heb bijna mijn doel bereikt.

En dat niet alleen ik voel mij fitter, slaap beter en ik functioneer beter in mijn werk ben veel rustiger in mijn doen en laten.
Maar als je bewijs zoekt of Paleo werkelijk werkt en helpt om bepaalde ziektebeelden en anderen lichaamsproblemen te helpen bestrijden dan kan ik hier een mooi verhaal over vertellen.

Ik kamp al jaren met de haarziekte Alopecia Androgenetica (mannelijke kaalheid) en had altijd het idee dat dit door de voeding kwam en ben toen op zoek gegaan eerst heb ik alle schadelijke E-nummers verbannen en nu de Gluten (heb alle granen (behalve havermout) en zuivelproducten uit mijn voedingspatroon geschrapt en ik kan je mededelen dat ik na 3 maanden weer nieuwe haargroei op mijn hoofd krijg ik sprong een gat in de lucht eindelijk.

Na jaren zoeken is Paleo mijn redding de groene smoothies en alles rondom Paleo wordt ik eindelijk beloond voor mijn inzet en gelukkig heb ik de moed nooit opgegeven ik loop al jaren rond met een haarprothese en nu heb ik de hoop dat ik deze over een half jaar of misschien nog wel eerder aan de kant kan gooien en eindelijk mijn eigen haar weer terug kan zien zonder die kale plekken.

Dus als je bewijs wilt dat de paleo-revolutie werkt ik kan je verzekeren dat het zeker geen kwaad kan om er eens mee te beginnen kwaad kan het niet het geeft alleen maar voordelen.

Een hele blije meid die met de dag gelukkiger wordt.

Het is zó tof om te zien dat doodgewone mensen zoals jij en ik spectaculaire resultaten behalen met Paleo en onze gezondheid weer in eigen hand nemen. Verhalen als dit zorgen ervoor dat wij elke ochtend weer uit ons bed springen om nog harder te werken voor deze Paleo movement!

Heb jij ook een succesverhaal wat je wilt delen, om andere mensen te inspireren neem dan contact met mij op! Want Paleo doe je niet alleen, we doen dit samen!

Heb je de Paleo Revolutie nog niet gelezen, en ben je benieuwd wat Paleo voor jou kan doen? Bestel dan het boek. Je zult er geen spijt van krijgen.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.