Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

1 comment

8 Paleo Recepten Boeken met in totaal 700+Paleo Recepten

 

Sinds ik dit artikel geschreven heb op deze blog (3 jaar geleden) is er veel gebeurd. Zo hebben we bij Foodie inmiddels 8 Digitale Paleo Receptenboeken uitgebracht en een Paleo recepten website opgezet met tientallen gratis paleo recepten.

Van 3 van de digitale boeken hebben is er ook een fysiek exemplaar te koop.

Hieronder vind je een aantal gezonde paleo dieet receptenboeken die we de afgelopen jaren hebben samengesteld.

 1. Super Simpel Paleo – dit receptenboek bevat ruim 100 recepten die te bereiden zijn met 5 ingrediënten of minder. Al deze ingrediënten zijn te vinden in elke supermarkt. Zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar.
 2. 15 Minuten Paleo – dit kookpakket bevat ruim 150 recepten die te maken zijn in 15 minuten of minder. Zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar.
 3. 101 Paleo Recepten – dit kookpakket bevat 101 recepten voor alledaags. Dit kookpakket is opgedeeld in ontbijt, lunch, diner en dessert recepten. Zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar.
 4. Vegetarisch Paleo – dit is een kookboek speciaal voor vegetarische mensen. Zij kunnen met deze recepten ook het Paleodieet volgen.
 5. Paleo a lá Carte – dit kookboek bevat 12 prachtige drie-gangen-diners voor als je eens wat speciaals op tafel wilt zetten.
 6. Paleo Kids – Hét Paleo receptenboek voor de kleintjes. Met behulp van deze recepten eten jouw bengels ook gewoon lekker Paleo mee.
 7. Paleo Toetjes – Lekker zondigen zonder schuldgevoel. Elk recept bevat voedingsrijke Paleo ingrediënten.
 8. Paleolicious – Elke maand een andere thema met 15 met de hand uitgekozen recepten. Zo hebben we crockpot, lunch-to-go, tussendoortjes en ontbijt-zonder-ei recepten al uitgewerkt.

Informatie over het Paleo dieet

Het paleo dieet is het dieet van onze voorouders. Het paleo tijdperk was het tijdperk van 10.000 tot 2.5 miljoen jaar geleden. In dat tijdperk waren wij jagers en verzamelaars. Vervolgens veranderde alles met de komst van de agrarische revolutie.

Ongeveer 10.000 jaar geleden is graan geïntroduceerd in ons dieet. Dit was een behoorlijk radicale shift qua dieet voor onze mensheid. Voor 99% van ons bestaan hebben we geleefd zonder graan. Graan is een nieuw soort voeding. Ik heb dan ook de overtuiging dat niet iedereen even goed tegen graan kan. De vertering kan soms wel eens niet zo soepel verlopen, en het eten van graan kan tot gevolg hebben dat men chronische “niet te genezen” gezondheidskwalen heeft.

Waarom? Omdat graan bepaalde anti nutriënten bevat welke niet geabsorbeerd worden door de darmen.

Zelf ben ik (Mitchel – auteur van dit blog) sinds Oktober 2012 graanvrij gaan leven en ik ben van volle overtuiging dat dit enorm heeft bijgedragen aan mijn gezondheid.

Om deze reden heb ik een groot aantal boeken uitgebracht met paleo recepten die ik afgelopen jaren gepubliceerd heb. Meer recepten vind je ook op onze gratis Paleo recepten pagina.

Als een actieve sporter heb ik ook gemerkt dat deze paleo dieet recepten perfecte voedingsstoffen bevatten voor goede sportprestaties.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

1 gedachte over “8 Paleo Recepten Boeken met in totaal 700+Paleo Recepten”

 1. hallo mitchel,

  we zijn met een groep van de sportschool bezig met een paleo challange. we doen dit een maand en moeten ook elke dag trainingen doen .

  Ik ben ook op zoek naar alle voeding , maar lees niets over kruiden.

  welke kruiden zijn eigenlijk paleo en waar vandaan.

  groet yvo

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.