Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

1 comment

Ruim 40 Paleo Succesverhalen en Ervaringen

Dit bericht is uit 2013 toen er nog bijna geen Nederlandse succesverhalen waren over het Paleo dieet. Inmiddels krijgen we wekelijks nieuwe verhalen binnen van mensen die hun doelstellingen bereiken met het volgen van het Paleo dieet.

Er zijn enorm veel Engelstalige ervaringen te vinden over het paleo dieet.

Waar ik echter op zoek naar ben zijn Nederlandse ervaringen. Ik zal mijn eigen ervaring met het paleo dieet hier binnenkort uitvoering beschrijven, maar voor nu…

… heb je ervaringen met het paleo dieet en wil je deze delen, laat het dan weten middels een reactie op dit artikel.

Tip: Inmiddels hebben we een aparte categorie gemaakt om de Paleo ervaringen netjes bij elkaar te houden.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

1 gedachte over “Ruim 40 Paleo Succesverhalen en Ervaringen”

 1. Een tijd terug was ik door het vele lezen en zoeken naar info over gezondheid begonnen met het oerdieet, maar alleen zonder graan nog wel met melkproducten.
  Het was over het algemeen lekker, wel merkte ik een verandering in de spijsvertering, mijn darmen rommelden meer.
  Na ongeveer 2 weken ben ik midden in de nacht opgestaan om bloem en een ei in een kom te doen en daar een pannenkoek mee te bakken. Ik snakte naar granen.
  Ik heb toen het eten van graan weer opgepakt met het idee dat ik zonder niet beter af was.
  Later ben ik gestopt met melkproducten en at nog wel granen. Verbazingwekkend gevolg, meer energie, minder spierpijn en een algeheel beter voelen.
  Na een maand ongeveer en het lezen van info over gezonde griekse yoghurt heb ik weer yoghurt gegeten.. Met als gevolg ik ben doodmoe, heb veel spierklachten en mijn darmen zijn erg gevoelig. Geen goede zet blijkbaar.. Maar wel erg duidelijk een verschil bij melkproducten. Wat ik wel ben blijven eten is af en toe slagroom en dagelijks roomboter, zonder klachten, dus of het een lactose intolerantie is?

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.