Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

3 comments

Hoe Zit het Met Anti-Nutriënten?

In behoorlijk wat artikelen op deze website komen ze naar voren, de zogenaamde anti nutriënten.

Wat zijn het, waar zitten ze in, en op welke manier zorgen ze voor schade in het lichaam?

http://youtu.be/bjj0h567vt0

In bovenstaande video heb ik het een aantal keer over plantaardige bronnen. Daarmee bedoel ik bronnen als:

Ik hoop met deze video op een gemakkelijke manier uit te leggen waarom je beter geen voedingsstoffen met anti-nutriënten kunt eten.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

3 gedachten over “Hoe Zit het Met Anti-Nutriënten?”

  1. Na hele lange tijd vol met klachten, kwam ik bij mijn vriendin in Brabant in aanraking met Paleo. Ik heb er over gelezen en ben gewoon mee gaan doen! Ik heb het idee, dat wanneer je een natuurlijke weerstand heb tegen een bepaald voedsel er ook iets niet meer klopt. Ik heb er aan toe gegeven en ben nu bijna 3 weken bezig. En wat is het lekker en wat voel ik me nu al goed! Paleo is echt op mijn lijf geschreven. Zal het dan toch zo kunnen zijn, dat ik over niet al te lange tijd een flink aantal pillen niet meer hoef te slikken?! Dat zou prachtig zijn. Bovendien zitten mijn kleren niet meer zo strak en voel ik me niet meer zo opgeblazen. Kortom ik ben razend enthousiast! Groetjes!

    Beantwoorden
  2. Gezien de zware druk die de massale productie van dierlijke producten met zich meebrengt vind ik het bijzonder dat een dieet als deze promoot wordt. Zeker ook als je bedenkt dat hoe meer dieren daarvoor gebruikt worden des te meer dierenleed dit met zich meebrengt. Dit is nu al niet meer vol te houden voor zowel het milieu als de dieren. laat staan op de lange termijn met het doel nog meer dierlijke producten te consumeren. Wanneer je kijkt naar mensen die op een meer plantaardig dieet leven (en hoeft echt niet 100 % te zijn) dan zie je dat deze het echt niet slecht doen. Kijk maar naar het aantal topsporters in de wereld die een vegetarisch/veganistisch of minder-vlees dieet hebben. Daar kun je niet omheen. Wees alsjeblieft integer en reëel.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.