Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

2 comments

Succesverhaal

Het is weer vrijdag, tijd voor een Paleo succesverhaal! Elke vrijdag plaatsen we een succesverhaal van een Paleo Revolutie klant / Paleo.nl lezer. Als jij een eigen succesverhaal hebt die je graag wilt delen met mij en met de Paleo community neem dan via deze pagina contact met mij op. Ik zal elke vrijdag een nieuw inspirerend succesverhaal plaatsen zolang ze binnen blijven komen.

Vandaag het verhaal van Hans!

 

Dag Mitchel,

Ik wil via deze weg ook wel ons verhaal vertellen, al met al niet zo heel spannend maar toch.

Mijn vriendin en ik zijn ook al een lange tijd zoekende in het oerwoud van voeding. Wat is goed en wat is slecht voor de mens.

Transvetten, E-nummers, geur/smaak en kleurstoffen, teveel zout en suiker in onze producten,pesticiden op onze gewassen, de voedselindustrie die je een rad voor de ogen draait, en alleen maar belang heeft in winst en niet in de gezondheid van onze medemens.

Een beetje normaal mens zou alleen hiervan al knettergek worden, laat staan van alle schandalen die ons de laatste tijd via de media wordt voor geschoteld. En dan heb ik het nog niet eens over de antibiotica en medicijnen die ze de koeien en overige vee toedienen.

Je probeert zo gezond mogelijk te eten, en je zoekt eigenlijk het minst slechte.

Mijn vriendin kocht af en toe het eiwitpoeder bij jouw, en naar volle tevredenheid.

Op mijn werk kreeg ik een whatapp van mijn vriendin, ze had online het boek de Paleo Revolutie besteld.

Leuk dacht ik, op internet vluchtig gekeken en al met al wekte het mijn interesse.

’s Avond heb ik in een ruk het boek uitgelezen en het was een openbaring, hier zat ik lang op te wachten.

Wij zijn de volgende dag super enthousiast begonnen met Paleo voeding.
En elke dag wordt ik enthousiaster, op dit moment eten wij voor de volle 100% Paleo.

Ik ben 187 lang en ben 49 jaar en was 82,5 kg. Op dit moment zit ik op 72,5 kg.

Mijn vriendin is ook al een fors aantal kilo’s kwijt. Het was niet zo dat wij te dik waren, maar bijna ieder mens heeft wel lovehandels, deze ben ik in ieder geval kwijt en dit wil ik ook graag zo houden.

Wij gebruiken veel biologische groente, eten rundvlees dat schoon is van medicijnen, enz.

Dagelijks bewegen en een beetje fitness hoort hier ook bij. Wij zijn zeer blij dat wij via jouw kennis hebben kunnen maken met de Paleo Revolutie.

Volgens mij ben je ook nooit te oud om hiermee te beginnen.

Wij voelen ons erg energiek, en ook geestelijk krijg we hier een boost van. Enigste nadeel is dat ik af en toe zo verrekt lang in de keuken sta  😉

Mitchel nog bedankt.

Hans, jij ook bedankt voor het insturen van je toffe verhaal. Keep them coming!

Paleo doe je niet alleen, We doen dit samen!

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

2 gedachten over “Succesverhaal”

 1. Het lastigste vind ik brood weglaten. Voor de rest eet ik al Paleo. Hoe doe jij dat? Ook ik hoef niet af te vallen, ik ben zelfs iets aangekomen, hetgeen goed voor me is en waardoor ik me prettiger voel. Het gaat om de balans he!

  Beantwoorden
 2. Wat grappig, lees dit verhaal en denk… Wat komt me dat toch bekend voor. Zit ik zonder het te weten het verhaal van mijn vriend te lezen. Ik had hem gevraagd te reageren maar wist niet dat hij dat al gedaan had.

  Wat brood betreft zoals ik in de reaktie van Roelie lees. Ik heb net overheerlijk bananenbrood gebakken met kokosmeel. Van de site oerkracht geplukt. Heerlijk, voor mij geen gewoon brood meer en je kunt eindeloos varieren.

  Dat aankomen overkomt mij nu ook. Ik viel keurig af maar kom nu alleen maar aan. Mitchell, weet jij hoe dat kan?
  Ben je trouwens weer beter? Klonk heftig wat je had!

  Groetjes Wendy

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.