Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

No comments

Succesverhaal Tom

Het is weer vrijdag, tijd voor een Paleo succesverhaal! Elke vrijdag plaatsen we een succesverhaal van een Paleo Revolutie klant / Paleo.nl lezer. Als jij een eigen succesverhaal hebt die je graag wilt delen met mij en met de Paleo community neem dan via deze pagina contact met mij op. Ik zal elke vrijdag een nieuw inspirerend succesverhaal plaatsen zolang ze binnen blijven komen.

Vandaag het verhaal van Tom!

Hey Mitch,

Toen ik aan het boek “de Paleo Revolutie” begon was het met enige scepsis…kon ik, als overtuigd en geoefend Bourgondiër ook de beloofde revolutionaire resultaten boeken? Met mijn lijf en levens-instelling…not a chance! Ik leefde immers voor lekker eten en drinken (veel drinken, bier, wijn, en alles waar maar prik inzat).

Maar goed; wat had ik te verliezen? Was op een punt in m’n leven dat ik letterlijk alles wat me dierbaar was kwijt was geraakt en opnieuw moest beginnen. Had de afgelopen 25 jaar steeds met overgewicht gevochten, maar het begon nu wel heel erg te worden.
De cijfers spraken voor zich…46 jaar, 1, 78 m, ruim 102 kilo, buikomvang van 104 cm, en een BMI van dik boven de 32.

Severely Obese en kans op allerlei enge aandoeningen zei de BMI App op m’n telefoon. Bovendien zag ik eruit als een Michelin Mannetje en was ik al moe als ik een keer de trap opliep. Voeg daarbij continue buik- en vaak ook hoofdpijn…er moest iets veranderen.

Ik heb het boek gelezen ( over een periode van 2 weken) en herlezen (in een dag) , want ik wilde zeker weten dat ik goed begrepen had wat er stond. Had wel meteen dat groene bandje om m’n pols als reminder dat ik was begonnen aan de wederopbouw (of eerst sloop;-) van m’n lijf en dat ik van heel veel spullen af moest blijven….met wisselend succes in het begin.

Ik ben in etappes aan de Paleo manier van leven begonnen. Eerst gestopt met brood (dat was het makkelijke deel…en ik was een enorme broodeter!), daarna pasta, aardappelen, rijst etc laten staan. Geen suiker meer, in het begin nog wel vaak Honing, maar ook dat gebruik ik nu met mate. Wat lastig bleef waren de avond snacks (vaak borrelnoten en popcorn want dat eten m’n kinderen graag) Alle noten die wel goed waren en die de supermarkt om de hoek verkocht waren gezouten. Heb de eerste twee weken last gehad van hoofdpijn (afkicken van al die suikers;-) Ben nu sinds een week helemaal over op Paleo. Haal m’n eten bij lokale bedrijven die het vaak ook bij lokale boeren halen, en eet zoveel mogelijk Biologische producten.

Ik ben nu ruim 4 weken verder sinds het lezen van de Paleo Revolutie en de cijfers spreken voor zich… 92,4 kilo ( min 10 kilo!!!) , weg opgezwollen hoofd, min 6 cm buikomvang (nu 98 cm …dat is 3 broekriem-gaatjes minder;-), BMI van 29 – en een beetje (zit nog wel op overweight).

Maar het belangrijkste is, ik voel me stukken fitter, heb geen buik- en hoofdpijn meer, sta blij op (en steeds vroeger!), beweeg steeds meer en sta positiever in t leven. Mijn eten smaakt me beter, ik heb ’s avonds vrijwel nooit snack aanvallen, drink water (met citroen en verse munt….de lekkerste dorstlesser die er is!) en heel af en toe een glas rode wijn. Mijn twee Cheat maaltijden sla ik vrijwel altijd over, want ik eet echt superlekker.

Ben ik klaar nu? NEE, ga nu voor die Six-pack (nog zeker 10 kilo denk ik:-)

gr Tom

Ik ben trots op Tom en zijn resultaat! Dat zijn wij allemaal denk ik.

Doodgewone mensen zoals jij en ik behalen spectaculaire resultaten met Paleo. Heb jij ook een succesverhaal wat je wilt delen, om andere mensen te inspireren neem dan contact met mij op! Want Paleo doe je niet alleen, we doen dit samen!

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.