Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

No comments

Succesverhaal Tonny en Gerard

De ervaring die ik met je wil delen heeft ook alles met onze vakantie en Paleo te maken.

Wij zijn allebei de nodige kilo’s afgevallen het afgelopen jaar. Dit door een periode geen koolhydraten te gebruiken en daarna nog maar heel weinig. Om meer variatie in onze levenswijze te krijgen zijn we op internet naar recepten gaan zoeken en zo kwamen we al snel bij Paleo, en dus ook jouw site, uit.

Op vakantie

Sindsdien passen we deze levenswijze in ons bestaan toe en het gaat naar ons idee heel aardig. Toen we onze vakantie gingen plannen maakten we ons dan ook een wel bezorgd of het mogelijk zou zijn om in een vreemd land met andere producten de Paleo-gewoonte voort te zetten?

Wat een verrassing!! Producten waar we in Nederland nog voor naar de natuurwinkel of boerderijwinkel moeten, of met een beetje geluk in het dieetschap staan, staan daar op meterslange schappen in de supermarkt. In restaurants is het aanbod van eten passend in de Paleo-levenswijze meer regel dan uitzondering. Je hoeft echt niet te zoeken naar een restaurant dat, naast de bij ons bekende menulijst, ook een Paleo-verantwoorde menu-lijst heeft. Gewoon op dezelfde kaart!

Nieuwe generatie

We zijn ook een aantal dagen bij familieleden geweest. Op de vraag wat we wilden eten konden we gewoon antwoorden dat we graag Paleo wilden eten. Ze wisten allemaal wat het is en ze hadden ook allemaal een Paleo-kookboek (of meerderen).

De grootste verrassing was wel dat onze nichtjes, de jongste was 16, de anderen 2 woonden op zichzelf en 1 van hen heeft ook weer kinderen, hun ouders aanmoedigen om deze levenswijze te volgen. Er ontstaat daar een generatie die echt een ommezwaai heeft gemaakt. Een generatie moderne, mooie, jonge mensen die weet wat verantwoord eten is. En dat ook doet!!

Wat we willen zeggen in deze mail is dat we hopen dat de Paleo-revolutie die je hier gestart bent net zo’n opmars zal hebben. Dat het niet lang meer zal duren voordat het ook hier heel gewoon is om te zeggen dat je Paleo eet en dat men dan weet waar je het over hebt. Dat je geen grijze-wollen-sokken-type meer hoeft te zijn omdat je graag verantwoorde voeding wilt gebruiken. Dat restauranteigenaars het een uitdaging zullen vinden om gezonde maaltijden te serveren ipv een last als je om een aanpassing vraagt. Eigenlijk, dat we al niet meer om die aanpassing hoeven te vragen. We hebben gezien dat het kan. Aan ons zal het niet liggen.

Heel veel succes, we ondersteunen waar we kunnen.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.