Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

No comments

Succesverhaal Nadine

Ik ben nu sinds 1,5 -2 maanden bezig met paleo en ik kan je best eerlijk vertellen dat ik het doodeng vond. Ik ben 22 en heb denk al 101 diëten geprobeerd.

Dus ook bij deze dacht ik; ‘nou dit wordt helemaal niks’ maar goed ik heb toch maar je boek gelezen, waarmee ik dacht Woow lees ik nou echt een boek over een “dieet” het klinkt allemaal zo logisch!

Na 1 maand was ik al 2,5 kilo kwijt en ik dacht wow, dat gaat goed!! Ik zit lekker in m’n vel en voel me energiek (tenzij ik een Cheatmeal heb gehad dan ben ik 2 dagen meteen een opgeblazen ballon maar dat maakt niet uit). Dat heb ik soms wel over voor een do-nut !! Yup hij heet niks voor niks zo  😉

Ik mag lekker blijven gewichtensmijten, wat ik heerlijk vind. En ‘Thank god’ niemand zegt; Cardio is je basis! Nee, de gewichten in de zwarejongens-hoek is de basis 🙂

Mijn beste vriendin is dit nu ook aan het proberen en mijn tante begint het ook te interesseren, echt super leuk! Ik heb nu dan ook je 101 paleo boek besteld want ik wil nog veel meer recepten proberen.

Ik heb zelf lymfoedeem in m’n benen en weet dan eigenlijk ook dat ik hier nooit van af kom. M’n hormoonspiegel speelt daar ook flink in mee, waardoor ik regelmatig een emotie-eter kan zijn (klinkt zo lekker dramatische he) , maar sinds ik dit doe merk ik aan mezelf dat ik dit zo veel minder heb en daar ben ik zo mega mega blij mee !!

Ik wil je dan ook echt mega bedanken!! Want wat jij met jouw verhaal met mij gedaan hebt, daar ben ik echt super blij mee!!  Ik kan niet wachten tot het boek binnen is en ik nog meer kan variëren in m’n voeding.

Super mega bedankt voor jouw komst in mijn leven !!

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.