Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

No comments

Succesverhaal van Jantine

Naar aanleiding van het geweldig en emotionele succesverhaal dat via de mail en onze Facebook gedeeld werd, reageerde ook Jantine. Zij heeft ook een super succesverhaal en wat zijn we blij om dit te lezen!

Ik heb vorig jaar de diagnose fibromyalgie gekregen.
En daar krijg je ook bij te horen dit is het en daar kun je verder niks aan doen, alleen accepteren en je leven er op aan passen. Op de vraag hoe dat dan moet, krijg je eigenlijk geen antwoord!
Ik ben zelf van menig dat er altijd iets te proberen is dus ben ik gaan zoeken wat andere lotgenoten doen.  Nu blijkt dat suiker mijn klachten versterkt! Dus…… Aangezien ik best een fan ben van koken en bakken ben ik gaan zoeken naar recepten en een vorm van eten/leven zonder suiker en zie daar ons contact!

Ik geniet van deze manier van eten en daardoor ook van mijn leven op dit moment!
Want dat is echt wel degelijk verandert door paleo. Ik heb minder klachten, onder andere de pijn is minder.

Doordat ik minder pijn ervaar kan ik dus ook weer helemaal genieten van mijn kinderen en dat is super fijn! Wat ook een grappige en prettige bijkomstigheid is…… ik heb vreselijke kalknagels, dat wordt nu ook minder. Super toch!

En hoewel dat niet mijn doel was maar wel een prettige bijkomstigheid, ben ik nu ook al 15 kilo afgevallen! Ik vind deze manier van eten echt fantastisch en ik heb het dus ook al aan verschillende mensen aanbevolen.

Ik dank God dat hij jullie het talent heeft gegeven om deze manier van eten en leven te introduceren en dat je het dus ook deelt met de rest van de wereld.
Veel plezier met de verdere ontwikkeling van FOODIE en ik hoop nog lang plezier van jullie site te hebben.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.