Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

1 comment

Rawbrahs – Van Vegetarisch Naar Paleo

Ik krijg enorm veel vragen van mensen die op één of andere manier geen vlees willen eten, maar wél aan Paleo willen doen.

Natuurlijk heb ik hier al het één en ander over geschreven op dit blog:

Maar blijkbaar raken mensen hier niet over uitgepraat, dus vandaar nog maar even een video.

Ik begrijp dat mensen om verschillende redenen geen vlees willen eten, en ik respecteer dit ook. Maar vanuit gezondheidsperspectief ben ik van mening dat vlees absoluut een plek heeft binnen ons voedingsschema.

Ik ben hier niet om de “strijd” aan te gaan met planteneters / vegetarische mensen of veganisten, aangezien ik zelf geniet van het eten van planten, het maken van juices en andere dingen.

Maar ik voel dat mijn lichaam gewoon vlees nodig heeft.

Ik ben eens begonnen aan een juice detox (niet afgemaakt), omdat ik na 3 dagen begon te dromen over vlees. 😉

Recentelijk had ik op Facebook een video gedeeld (mocht je niet lid zijn van de Paleo.nl Facebook meld je dan NU aan om niks te missen):

En degene die het interview afnam is één van de broers van de RawBrahs. Nog nooit van die dudes gehoord, maar wat een plezier lijken hun in het leven te hebben. Het enthousiasme spat van het scherm. 😉 (vooral voor de dames leuk materiaal)

rawbrahs

Lang verhaal kort. De Rawbrahs zijn begonnen als vegetarische broers op Youtube. Maar sinds hun interview met Ido Portal (uit de video hierboven) zijn ze volledig Paleo gegaan.

Ze hebben vele voordelen gemerkt, zowel fysiek als mentaal sinds ze weer vlees zijn gaan eten.

Een uitgebreide Podcast over hun transformatie kun je hier vinden: De Rawbrahs [note]http://blog.paleohacks.com/raw-brahs/[/note]

Nogmaals, ik wil hier geen Pro-Paleo praatje houden. Ik geef alleen de tools, video’s en informatie om zelf de juiste beslissing te maken. Doe wat goed voelt, als dit vegetarisch is dan zal ik de laatste persoon zijn die jou gaat vertellen dat je weer vlees moet gaan eten.

Ik hoop dat je de video / het artikel interessant vond. Ben jij vegetarisch en overweeg je weer vlees te eten? Of heb je deze transformatie al ondergaan? Ik hoor graag je reactie.

Wil je meer weten over de Paleo levenswijze? http://www.paleorevolutieboek.nl

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

1 gedachte over “Rawbrahs – Van Vegetarisch Naar Paleo”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.