Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Zelfgemaakte sambal Maak deze smaakmaker gewoon lekker zelf!

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Meer Artikelen

8 reacties Plaats reactie

    • Je kunt de sambal vrij lang bewaren mits je;
      – een brandschone pot gebruikt
      – elke keer dat je deze gebruikt een schone lepel pakt.

      Je kunt hem nog langer bewaren door er een dun laagje olie op te gieten. Deze sluit het dan helemaal af.

      Beantwoorden

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest