Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

No comments

Succesverhaal Tim

Het is weer vrijdag, tijd voor een Paleo succesverhaal! Elke vrijdag plaatsen we een succesverhaal van een Paleo Revolutie klant / Paleo.nl lezer. Als jij een eigen succesverhaal hebt die je graag wilt delen met mij en met de Paleo community neem dan via deze pagina contact met mij op. Ik zal elke vrijdag een nieuw inspirerend succesverhaal plaatsen zolang ze binnen blijven komen.

Vandaag trappen we af met Tim!

Hallo Mitchel !

Ik wou gewoon even de tijd nemen om je te bedanken voor alle tijd en moeite die je hebt gestoken in deze paleo revolutie.

Ik heb je boek van dag 1 besteld (zo een goeie maand geleden) en heel trouw je video’s bekeken, blog gelezen en een nieuwe wereld is echt aan het open gaan !

Even voorstellen. Ik ben Tim, 33 jaar oud, Belg. Ik meet 1m86 en op mijn 33e verjaardag vertelde de weegschaal mij dat mijn gewicht op 116,5kg stond.

Vandaag, 6 weken later, en na het trouw volgen van al jouw richtlijnen, weeg ik nog 106,5 kg. Inderdaad, dat is een gewichtsverlies van 10kg in 6 weken tijd !
Dankzij jou heb ik ook een prachtige nieuwe sport gevonden die ik ben beginnen beoefenen: Cross-Fit

Ik voel me echt geweldig en het ontbreekt mij op geen enkel moment aan de goeie motivatie om dit verder te blijven doen. Echt, het voelt niet aan als een dieet zeg maar, ik heb gewoon mijn nieuwe ik ontdekt !

En daarvoor wou ik je even bedanken !

Groetjes,
Tim

Ik vond het fantastisch om deze e-mail te ontvangen van Tim, en vroeg hem ook of ik zijn verhaal mocht gebruiken om anderen te inspireren.

Daarnaast vroeg ik hem of hij wellicht voor- en nafoto’s had van zijn resultaat waarop hij antwoordde:

Van mij mag je gerust mijn verhaal gebruiken als extra motivatie voor anderen. Foto’s heb ik jammer genoeg niet genomen bij de start, en ik was de laatste tijd nogal camera schuw, als je begrijpt 🙂

Tim, de Paleo Community is trots op je!

Keep Paleo Rocking, en onthoud:

Paleo doe je niet alleen, We doen dit samen!

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.