Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

3 comments

Het Paleo Succesverhaal van Henk

Het is weer vrijdag, tijd voor een Paleo succesverhaal! Elke vrijdag plaatsen we een succesverhaal van een Paleo Revolutie klant / Paleo.nl lezer. Als jij een eigen succesverhaal hebt die je graag wilt delen met mij en met de Paleo community neem dan via deze pagina contact met mij op. Ik zal elke vrijdag een nieuw inspirerend succesverhaal plaatsen zolang ze binnen blijven komen.

Vandaag het verhaal van Henk (met foto’s!!!).

henk-paleo-succes

 

Hoi Mitch,

Vanaf 1 januari toen ik stopte met roken deels Paleo gaan doen. Toen deed ik in de weekenden nog alles als vanouds, bier chips patat etc.
Ik woog op 1 januari 91,5 kilo, omtrek buik en borst toen niet gemeten.
Begin juni woog ik 91 kilo, niet aangekomen dus, knap mede gezien het niet roken !
De omvang was toen:
Borst 104 cm
Buik 106 cm

Zoals eerder in een mail aangegeven ben ik per 17 juni 2013 100% op Paleo voeding overgegaan.
En na twee weken was er al 6 kilo gewicht weg, drie cm borst en drie cm buik weg.

Ik ben vanaf juni ook gestopt met drie x in de week 6 km hardlopen.
Heb dat veranderd naar 1x pw joggen en dat liep van 6 km tot nu meestal 12 km met een uitschieter naar 21,1 km !!!!!
Ik heb in de zomervakantie (augustus) 2 weken op Ibiza, Paleo vakantie gevierd….. resultaat + 4 kg, heerlijke stokbroodjes gegeten, maar de hele dag honger gevoel !!!

Mijn huidige gewicht en maten ☺
Gewicht: 81 kg = -10,5 kg
Borst: 102 cm = -2 cm
Buik: 91 cm = -15 cm

Daarnaast kan ik zeggen dat met name beenspieren flink gegroeid zijn.
Wekelijks krijg ik nog complimenten over gezonde uitstraling, kleur gezicht, lichaamsbouw.
Nu wat aan de buikspieroefeningen om dat iets strakker te krijgen ☺
Kortom …. TOP.
En idd, dit is geen dieet maar een levenswijze.
Gr Henk – 49 jaar – Haarlem

Wat een topprestatie! Echter foto’s zeggen meer als een verhaaltje en Henk was zo cool om zijn foto’s mee te sturen om andere mensen te inspireren.

Schermafbeelding 2013-10-18 om 16.59.55 Schermafbeelding 2013-10-18 om 16.59.43

Het is zó tof om te zien dat doodgewone mensen zoals jij en ik spectaculaire resultaten behalen met Paleo en onze gezondheid weer in eigen hand nemen. Verhalen als dit zorgen ervoor dat wij elke ochtend weer uit ons bed springen om nog harder te werken voor deze Paleo movement!

Heb jij ook een succesverhaal wat je wilt delen, om andere mensen te inspireren neem dan contact met mij op! Want Paleo doe je niet alleen, we doen dit samen!

Heb je de Paleo Revolutie nog niet gelezen, en ben je benieuwd wat Paleo voor jou kan doen? Bestel dan het boek. Je zult er geen spijt van krijgen.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

3 gedachten over “Het Paleo Succesverhaal van Henk”

 1. Hi Mitchel,
  Wil gewoon ff melden dat het me nog steeds goed afgaat.
  Voel me veel fitter slaap beter mijn huid ziet er veel mooier uit.
  Paleo nu ongeveer drie maanden ben 4 kg afgevallen.
  Heb niet een keer meer van die vreet buien helemaal geen behoefte meer aan zoet. Geen opgeblazen gevoel.
  Heb groot plezier aan het koken op deze manier en vind het super lekker. Kijk elke ochtend in mijn ebook , wat eten we vandaag? Veel lekkere en gemakkelijk te bereiden recepten. Het broodrecept bak ik met regelmaat. Is ook overheerlijk.
  In een woord dus geweldig.
  Raad het iedereen aan. Vr. groeten, francien

  Beantwoorden
 2. Hoi ik ben met de paleo begonnen na dat mijn zus in Nieuw-Zeeland zo veel was af gevallen.Mijn zus woog best wel veel ze woog 150 kilo en weegt nu 85 kilo ze heb er een jaar over gedaan. en gaf mijn tips wat ik moest volgen want zij volgt de Engelse versie van de paleo toen ik de boek in de bus kwam ben ik op mijn voeding gaan letten en binnen 2 dagen was mijn hoofdpijn weg en mijn op geblazen buik en ik voelde mijn fitter heerlijk gewoon.Ik had er zo veel aan dat ik een verhaaltje op mijn blog heb gezet en het werd gelijk druk bezocht is wel leuk om te zien dat er meer mensen zijn die er tegen aan lopen.
  Groetjes Angelique

  Beantwoorden
 3. Hoi,

  Mijn man en ik zijn nu 3 weken bezig met paleo. In de eerste plaats omdat we allebei overgewicht hebben. Die van mij valt mee, maar die van mijn man niet. Hij moet 40 kg afvallen. Een hele klus dus. Helaas is hij geen alles eter zo als ik. In ieder recept zit wel iets wat hij niet lust of gewoon weigert te eten. Meestal vertel ik niet eens wat er in zit. Het avondeten is wel te doen, hij is gek op vlees. Groente moet ik echter subtiel aanpakken. Het grootste probleem is het ontbijt en de lunch. Ik bak muffins, lunchrepen, crackers enz. om iets in die trommel te kunnen doen of om de dag mee te beginnen. Hij vindt alles het zelfde spaken en moeilijk weg te krijgen. Zelf ben ik erg tevreden over mijn baksels. Het paleobrood vindt ik ook wat aan de stijve kant, het is niet echt lekker, maar ook niet vies. Help mij aan wat ontbijt en lunch recepten. Geen soep en geen salade’s, deze komen weer mee naar huis aan het eind van de dag.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.