Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

No comments

Paleo Pastasalade

We maakten weer een filmpje van de bereiding:

Paleo Pastasalade
Salades, Snelle Recepten

Paleo Pastasalade

Vanaf nu kun je ook genieten van een paleo pastasalade! Dit is echt overheerlijk op een warme zomerse dag. Maak vooral wat extra, zo heb je meteen een lekkere lunch de volgende dag.

Macro's (per portie)

Vetten 43% (30 g)
Eiwitten 18% (28 g)
Vezels 12% (19 g)
Koolhydraten 43% (30 g)
629 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 2

Sesam fusilli
200
g
Groene paprika
1
stuk(s)
Tomaten
4
stuk(s)
Ingrediënten dressing
Olijfolie
3
el
Rode wijnazijn
1
el
Gedroogde oregano
1
tl
Knoflook
1
teentje(s)
Zout
1
naar smaak
Zwarte peper
1
naar smaak

Bereidingswijze

Moeilijkheid Normal

Voorbereidingstijd 10

Kooktijd 15

1

Zet een pan op het vuur met water en breng aan de kook.

2

Maak ondertussen alvast de dressing;

3

Pers het teentje knoflook uit en meng deze met de overige ingrediënten in een kommetje.

4

Doe de pasta in de pan en kook volgens de aanwijzingen op de verpakking.

5

Maak de groene paprika schoon en snijd in kleine blokjes.

6

Snijd de tomaat in dunne partjes.

7

Snijd de salami in de lengte dan in vieren en vervolgens in kleine stukjes.

8

Snijd de bosuitjes in schuine ringen.

9

Verhit een koekenpan en bak hierin kort de salami aan.

10

Giet de pasta af en spoel af met koud water om het kookproces te stoppen. Laat goed uitlekken.

11

Meng in een kom pasta, groene paprika, tomaat, salami en olijven met de dressing.

12

Strooi er de bosuitjes overheen.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.