Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Paleo ontbijt burrito van ham Een makkelijke en snel paleo ontbijtje dat er toch heel speciaal uitziet.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Meer Artikelen

17 reacties Plaats reactie

 1. Hoi Paleopeople,

  Helemaal geweldig die recepten van jullie maar ik heb een vraag .
  Waar o waar koop je vleeswaren die niet volgepropt zijn met rommel die je niet wil eten.In alle vleeswaren die je kan kopen ook de ham zit suiker of verdekt opgestelde suiker en andere additieven die er niet in hoeven te zitten zelfs bij de slager krijg ik geen geruststellende antwoorden.
  Ik woon in een dorp en moet (vind ik niet erg) heel wat kilometers rijden om bij een winkel of supermarkt o.i.d te komen. Wijs me waar de toetsen zitten please? Met vriendelijke groeten Marijke van der Linde

  Beantwoorden
 2. Ik ben net begonnen met Paleo, maar kom veel voedingsmiddelen tegen waarbij m.i. gewaarschuwd moet worden voor de E-nummers die daarin zitten.

  Beantwoorden
 3. Leuk bedacht! Ik ken alleen de manier met een plakje ham om een augurk maar dit lijkt me ook erg lekker.

  Beantwoorden
 4. Ham wrab gemaakt vanmiddag als warm eten. Ei omelet en wokgroenten en voor de volwassenen lekker veel kruiden,daarom heen de ham. Voor de kids lachebekjes aardappels erbij. Nou zeg dat was voor iedereen smullen, en wat ik niet had verwacht een super vol gevoel. Heerlijk dus. Ik heb toch al vele lekkernijen gemaakt. Super paleo.

  Beantwoorden
 5. Ziet er heerlijk uit, maar ik eet geen varkensvlees, wat kan ik dan gebruiken?

  Beantwoorden
  • Misschien kun je “kalkoenham” proberen? Of gewoon goede biologische kipfilet?

   Beantwoorden
 6. Avatar

  Heerlijk idd. Ik de ham alleen ook even licht gebakken. Dan kun je er alleen geen rolletjes van maken. Dus werd het een soort van Pannenkoek. Hij staat op mn fb pagina

  Beantwoorden
 7. Heerlijk, alleen ipv komijn heb ik Kurkuma en zwarte peper gebruikt. Tauge tomaat en paprika erbij en inderdaad heerlijk stevig ontbijtje

  Beantwoorden
 8. Gezellig, maar ham bevat allerlei suikers en chemische toevoegingen…

  Beantwoorden
 9. Ook net begonnen .
  Maar waar vind ik de meeste produkten en kruiden die je in huis moet hebben.
  Die regelmatig terug komen in
  Als beginner.
  En waar krijg je deze.
  Al vast bedankt

  Beantwoorden
  • Hi Annelies, dat is een moeilijke vraag. Het is namelijk afhankelijk van welk recept je neemt. De meeste producten en kruiden kan je vinden in AH XL of online bestellen. Heb je hier wat aan Annelies?

   Beantwoorden
 10. Waarschijnlijk doe ik iets verkeerd, maar ik kan de recepten niet openen. Ik krijg meteen een bericht om mail adres op te geven. Maar dat heb ik al gedaan.

  Beantwoorden
  • Hi, we hadden een storing! Nu zie je het recept weer šŸ™‚

   Beantwoorden

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest