Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Paleo granola Voor die lekkere crunch bij het ontbijt!

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Meer Artikelen

13 reacties Plaats reactie

  1. Mmm! Lijkt me heerlijk! Maar ik vraag me af wat nou het beste is om erbij te doen, yoghurt of melk? Amandel melk? Bio yoghurt? Ik ben laatst de almond yoghurt tegengekomen van alphro, is dat nou goed? Ik vind ’s ochtends yoghurt soms echt lekker en snel, dus zou het eigenlijk niet kunnen missen.

    Beantwoorden
    • Willemijn

      De producten van alpro zitten nog vol toevoegingen helaas. Je kunt kokosyoghurt erbij eten, of je maakt een smoothie in een bowl met de granola. 🙂

      Beantwoorden
  2. Lijkt me lekker! Ga ik uitproberen! Ik heb alles in huis maar geen kokosmelk… kan ik dat door iets anders vervangen? Alvast bedankt voor het antwoord!

    Beantwoorden
    • Willemijn

      Niet echt, kokosmelk is wat dikker dan bijv amandelmelk..

      Beantwoorden
      • Als je amandelmelk neemt van een beter merk, die is ook dikker omdat er meer amandelen in zitten.

        Beantwoorden
  3. Hij is goed gelukt. Ook zonder fruit heel lekker. Het is wel een grote hoeveelheid geworden. Kan ik ook een gedeelte in de diepvries bewaren?

    Beantwoorden
  4. Paleo Granola, heerlijk toen het uit de oven kwam!
    Maar in de luchtdichte box is het helaas zacht geworden?
    Krokant vond ik het toch beter, heeft iemand een tip hoe ik dit een week krokant kan houden?

    Beantwoorden
    • Ik heb deze nog niet gemaakt, maar aan mijn granola voeg ik altijd wat appelsap toe. In de oven karamaliseren de suikers die erin zitten en deze zorgen voor een krokant korstje.

      Beantwoorden
  5. Ik heb een vraag, kun je kokosmeel ook zelf maken door kokosvlokken/ chips te vermalen tot meel?

    Beantwoorden
  6. bij mij wordt het niet krokant… wat doe ik niet goed?

    Beantwoorden
  7. Bedankt voor het recept Willemijn! Het is heerlijk! Mooi goudbruin gebakken! Bij mij waren de dunnere randen krokant en het wat dikkere binnenste zachter. Gegeten met een beetje honing en een fruit/wortel smoothie. De volgende batch ga ik de appelsap-tip van Sandra proberen en wat rozijnen toevoegen. 🙂

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.