Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Mugcake een feestje om de dag mee te beginnen!

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Meer Artikelen

37 reacties Plaats reactie

 1. Erg lekker ! en zo makkelijk. Een ideaal ontbijtje voor een werkdag. Neem je ook nog makkelijk mee – je laat het gewoon in het kopje 🙂

  Beantwoorden
 2. Hoewel ik lees dat je zelf liever de over prefereert, begrijp ik er echt niets van dat er een magnetron in een paleo recept geopperd word.
  Er is níets paleo aan een magnetron en ik begrijp er werkelijk niets van dat deze in een recept te vinden is van jullie.

  Beantwoorden
  • Daar ben ik het wel een beetje mee eens. Het druist nogal in tegen mijn gevoel. We hebben de magnetron heel overwogen de deur uit gedaan omdat we gezonder wilde gaan eten en leven. En daar past mijns inzien de magnetron helemaal niet in…

   Beantwoorden
  • Wat is er wel Paleo aan een electrische oven dan? Of aan een keuken, of een supermarkt?
   Laat iedereen toch zijn eigen optie kiezen…(ik heb bijvoorbeeld geen zin (of tijd) om een half uur op mijn ontbijt te moeten wachten…

   Beantwoorden
  • Beste liesbeth,

   Niet iedereen is even fanatiek, zoals het ook kan voorkomen dat je soms wat minder tijd hebt om iets klaar te maken, iedereen zijn eigen keuze toch, ik vind het iig fijn dat deze optie erbij staat voor diegenen die daar wel voor willen kiezen

   Beantwoorden
 3. Wat een leuk recept voor een -ik heb geen tijd/zin- ochtend.
  Erg lekker en voldoende als ontbijt 😉 !! Maar lijkt mij ook lekker als tussendoortje.

  Beantwoorden
 4. Goedemiddag,

  Is dit echt genoeg als ontbijt? Doe nu wel havermout pap met appel enzo of ik maak een ontbijtsmooty met bv spinazie, avocado. En daarbij eet ik dan nog 2 krackers. En dan red ik het tot 12:30.

  Groeten: Patricia

  Beantwoorden
 5. Ik zie dat de magnetron optie verwijderd is?!?
  Wat overdreven misschien? 10.000 jaar geleden hadden ze ook geen electrische of hetelucht ovens, je gaat je recepten daarom dan toch ook niet alleen maar op een houtvuurtje stoken?
  “Er is niets Paleo aan een electrische oven! En trouwens ook niet aan een supermarkt!” (Kan zo natuurlijk nog wel ff doorgaan…)
  M.a.w. Optie verwijderd van wege kritiek van de extreme puristen? Tegen hen zou ik willen zeggen: ga er toch eens wat meer ontspannen mee om, je (en ik ook) zijn al veel beter bezig dan de “gemiddelde” NL’er, maar je hoeft het niet tot in het uiterste op te drijven, als je dat toch voor jezelf wilt doen prima, maar laat anderen ook in hun waarde…)

  Zo nu es ff lekker dat recept snel in de magnetron, want ik heb echt geen zin om een half uur op mijn ontbijt te moeten wachten 😉

  Beantwoorden
  • Hoi Martin, ik stond zelf niet achter het gebruik van de magnetron, dus vandaar dat ik de optie verwijderd heb. Iedereen zijn eigen keus, ik laat me niet meevoeren in de kritiek hoor!

   Beantwoorden
 6. Ik heb van dit beslag kleine cakejes in dierenvormpjes gemaakt voor mijn kinderen. En in plaats van cacaopoeder kaneel gebruikt. Was een groot succes. Bedankt!

  Beantwoorden
 7. Ik zou heel graag willen weten hoe lang en op hoeveel watt ik de magnetron zet.
  Als ik om 7uur op mijn werk moet zijn is de oventijd gewoon geen optie.

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest