Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

No comments

Succesverhaal Jeannette

Het is weer vrijdag, tijd voor een Paleo succesverhaal! Elke vrijdag plaatsen we een succesverhaal van een Paleo Revolutie klant / Paleo.nl lezer. Als jij een eigen succesverhaal hebt die je graag wilt delen met mij en met de Paleo community neem dan via deze pagina contact met mij op. Ik zal elke vrijdag een nieuw inspirerend succesverhaal plaatsen zolang ze binnen blijven komen.

Vandaag het verhaal van Jeanette!

Hallo Mitchel

Je bent hartstikke druk maar toch hoop ik dat je mijn aanmoedigend bedoelde bericht kunt lezen tussen de bedrijven door:

Ik ben namelijk al enige jaren paleo (sinds 2010 om precies te zijn). Ooit ingegeven vanuit mijn glutenintolerantie. ..ik ging op zoek en vond. Ik was lang de enige in mijn omgeving.

Tot nu ongeveer.

Voor mij is de paleo benadering zoiets als…the truth is out there……
Ik heb al mijn inspiratie etc tot nu toe altijd uit de VS gehaald. En ik doe ook aan zieltjes winnen en heb vorige week nog een collega “om” gekregen.

Maar goed, wat ik wilde zeggen:

Keep up the good work! Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk, jouw uitleg is helder en to the point. Echt top! Ook hier gaat het binnenkort aanslaan. Ik ken zoveel mensen die het diëten, de vette pens, het energiegebrek , de ongemakken en de kwaaltjes helemaal zat zijn. Ze zijn toe aan een echte oplossing. For life. Now is the time.

Nu nog een paar fatsoenlijke winkels inderdaad. Grasgevoerderd vlees in de schappen bij de ecoplaza….beef jerky….ik zie het al voor me. Nu maak ik alles zelf. Vindingrijk en goed in de keuken word je er zeker van!

Over koken gesproken: ik ben zelf half aziatisch en heb gaandeweg een paleo-twist aan de aziatische keukens gegeven (indisch, Thais, chinees). Zal ik eens een paar recepten posten? Want als er een ding is dat toeneemt als je paleo gaat is dat wel een liefde voor pure smaken, mooi eten en vooral heerlijk eten. Ik zou inmiddels een boek kunnen volschrijven met paleo uit alle windstreken. Alleen tijd is waar het me aan ontbreekt.

Het ga je goed Mitchel en zet door. Ik blijf je volgen.

Groeten van Jeanette

Ik vertelde Jeanette dat ik nooit te druk was voor deze positieve mailtjes. 😉 Natuurlijk vroeg ik haar of ik het mocht gebruiken voor mijn wekelijkse inspirerende succesverhalen, waarop haar antwoord was:

Hallo Mitchel,

Ja gebruik het gerust voor je blog. En leuk jouw enthousiaste reactie. Als ik vakantie heb ga ik eens doldwaas koken en foto’s maken. Dan komt het wel goed met die recepten posten. Ik heb vandaag by the way een uitgebreide paleoproof brunch gemaakt bij een vriend van ons die zich op dit moment oriënteert op een gezonde lifestyle. Hij dacht echt dat hij gek werd van de verrukkelijke smaken. Hij sms-te me daarstraks dat hij nog steeds (5 uren later) geen gevoel van honger heeft en dat hij denkt dat zijn lichaam het “door” heeft dat hij echt, nutrientenrijk eten heeft gegeten. Prachtig vind ik dat. Hij wil nu meer info over paleo en ik heb hem het adres van jouw website doorgegeven. Ik weet zeker dat hij er mee aan de slag gaat.

Ik heb trouwens nooit in mijn leven een dieet of wat dan ook gevolgd. Nog geen dag. Ik vind paleo net als jij ook helemaal geen dieet maar een feest. Heerlijk en met je volle verstand en zintuigen er bij eten en er gezonder door worden ook nog. Wat wil je nog meer? Ik voel me net als jij altijd fit en ik heb een opmerkelijk constant energie niveau dat aardig boven het gemiddelde ligt van mensen die 10 jaar jonger zijn dan ik (ja zonder overdrijven). Mensen die mij vragen waar ik al die energie toch vandaan haal en hoe het komt dat ik altijd maar fit blijf vertel ik wel eens hoe ik eet, maar zodra ik merk dat ze te beginnen met ja-maar, houd ik me in. Ik weet wanneer ik moet stoppen. Mensen die het echt willen weten vragen altijd door.

Nog even dit: als ik een keer ziek word ben ik eerder hersteld en word ik ook niet zo ziek als mensen in mijn omgeving. Dat is mij in de loop der jaren ook opgevallen.

Tot de volgende keer en over een paar weken recepten met pics!

groeten,

Jeanette

Super Jeanette! Het is zo tof om te zien dat doodgewone mensen zoals jij en ik spectaculaire resultaten behalen met Paleo.

Heb jij ook een succesverhaal wat je wilt delen, om andere mensen te inspireren neem dan contact met mij op! Want Paleo doe je niet alleen, we doen dit samen!

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.