Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

6 comments

Ik ben Nieuwsgierig… en jij?

Zomaar een luchtige #VMRV video, omdat het weer een warme dag gaat worden :-).

https://www.youtube.com/watch?v=2p8MOZ7BXWM

Heb jij hier ook last van?

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

6 gedachten over “Ik ben Nieuwsgierig… en jij?”

 1. Haha, dat doe ik ook echt altijd! Geweldig om te zien wat mensen allemaal kopen, en tegelijkertijd schokkend om te zien hoe ongezond het vaak is. Terwijl die mensen juist wel het idee hebben dat ze gezond bezig zijn. Jammer is dat!
  Maar ik vraag me ook wel eens af wat andere mensen van mijn winkelmandje denken met zo veel groenten, vlees en vis erin…

  Beantwoorden
 2. Nee, ik betrap mezelf daar niet op. Ik ben de enige hier in huis die volgens het lactopaleo principe eet. Hoewel mijn man en dochter bijna geen brood meer eten, staan ze niet open voor het feit dat ze dan geen suiker, pasta, pizza etc meer eten. Mijn zoon wil zelfs het brood niet laten staan. Dus ik ben zo iemand die naast veel groente en fruit ook relatief veel paleo-onverantwoorde dingen in het winkelwagentje heeft liggen

  Beantwoorden
 3. Haha ja ik doe dat ook!!! Verbaas me enorm over de grote hoeveelheden frisdrank, koekjes en snoep die in de winkelwagentjes liggen met een heel dik en ongezond ogende dame die de kar vooruit duwt. Dan denk ik soms pfff zullen de mensen het ooit door krijgen? Zelf eet ik af en toe ook wel eens een snoepje, taartje of chips, maar zeker nu ik zwanger ben probeer ik nog bewuster te eten voor mijn kindje! Maar ook zeker voor mijzelf. Gelukkig worden steeds meer mensen bewust van de voedingsindustrie, mede dankzij blogs, facebook, boeken en zelf logisch nadenken. Het begin is er! ­čÖé

  Beantwoorden
 4. jep zeker doe ik dat met al die nep fruit-melk en gezonde tussendoortjes,
  Je hebt er wel af en toe bij die beginnen wel wat bewuster te kiezen en heb dan een goed gevoel van kijk die mevrouw kiest bio producten hahaha.en ik zeg het hardop tegen mijn dochter van 5 KIJK SCHAT DIT IS GEZOND EN NIET DIE NEP VOEDSEL hahahahah en zei zegt oke pap dit is toch paleo “JA ZEKER SCHAT DIT IS PALEO”

  Beantwoorden
 5. Die neiging heb ik ook wel. Het grappige is dat ik het andersom ook merk: als ik dan mijn weekboodschappen doe en een uitbulkende kar vol met groente en fruit heb, zie ik vreemde blikken van mensen naar mijn winkelwagentje…

  Beantwoorden
 6. Ben al heel mijn leven aan het lijnen, weet er alles van haha. Ben tevens ook de grootste jojo van de aardkloot, mag ik zeggen want ik ben 72 jaar! Het werd weer eens tijd om af te vallen en een paar maanden geleden begon ik koolhydraatarm te eten. Inmiddels 23 kilo lichter en al zoekende kwam ik bij Paleo, en dat ga ik de rest van mijn leven doen. Niks dure dingen kopen, gewoon gezond verstand, veel er over lezen zodat ik WEET wat ik doe! Helemaal geweldig!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.