Chocoladetaartjes
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 3
Korst
Vulling
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 15
Kooktijd 25
Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius. Vet 3 kleine vlaaivormpjes in met wat kokosolie.
Meng het amandel- en kastanje meel in een kom. Kneed het ei erdoorheen.
Verdeel het deeg in drieën. Bestuif je werkblad en deegroller met kastanje meel en rol het deeg uit tot een dunne plak. Leg het deeg in het vormpje en druk lichtjes aan. Herhaal met de andere 2.
Bak de bodems 15 minuten in het midden van de voorverwarmde oven. Laat afkoelen.
Breng de plantaardige melk zachtjes aan de kook in een pannetje.
Breek de chocolade in stukjes en doe in een kom, giet hier overheen de hete melk en voeg de vanille toe. Laat 5 minuten staan. Roer dan goed los, zodat alle chocolade is opgelost.
Giet het chocolademengsel in de afgekoelde vormpjes en bestrooi met het amandelschaafsel.
Zet de taartjes in de koelkast zodat de vulling kan opstijven.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
Kan het kastanjemeel vervangen worden door iets anders?
Hi Liseth, ja hoor dat kan! Check deze lijst eens voor de mogelijkheden: https://www.eetpaleo.nl/ingredienten-vervangen/ 🙂