LET OP: In de bereiding staat dat er vanille extract en ahornsiroop eraan wordt toegevoegd maar dit staat niet in de ingrediëntenlijst.
Het gaat om:
- 1 tl vanille extract
- 1 el ahornsiroop
Glutenvrije wafels met yoghurt
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 5
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 30
Verwarm je wafelijzer voor op standje 4 (Mijn wafelijzer heeft 5 standen, dus bijna op het heetst).
Meng in een kom amandelmeel, tapioca en bakpoeder door elkaar.
In een andere kom meng je de natte ingrediënten door elkaar; ei, yoghurt, vanille extract en ahornsiroop.
Giet de natte bij de droge ingrediënten en meng goed door elkaar tot een mooi egaal beslag.
Vet je wafelijzer iets in met boter of olie. Giet wat beslag in je wafelijzer (ongeveer 2 eetlepels) en sluit het deksel. Bak enkele minuten tot de wafels goudbruin zijn. (let op dat je niet teveel beslag in je wafelijzer giet. Liever iets te weinig dan teveel en dat het overloopt)
Herhaal tot al het beslag op is.
Laat de wafels, als je ze niet meteen opeet, even afkoelen op een rooster.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in: