Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

No comments

Baklava anders

Wij hebben een filmpje gemaakt van de bereiding:

Baklava anders
Snelle Recepten

Baklava anders

Misschien niet super gezond, maar wel om je vingers bij af te likken! We noemen dit baklava anders omdat er flink wat honing, pistache en walnoten in zit. Van deze drie ingrediënten vind je er normaal 2 in de baklava. Maar zonder de geraffineerde suikers en deeg kun je er ook iets onwijs lekkers van maken. Eet het uit het vuistje of door de kokosyoghurt.

Macro's (per portie)

Vetten 73% (49 g)
Eiwitten 10% (15 g)
Vezels 5% (8 g)
Koolhydraten 73% (49 g)
607 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 4

Pistachenoten
200
g
Walnoten
100
g
Kaneel
1.5
tl
Honing
40
g
Kokosyoghurt
250
g
Verse munt
2
takje(s)

Bereidingswijze

Moeilijkheid Easy

Voorbereidingstijd 5

Kooktijd 15

1

Verwarm de oven voor op 185 graden Celsius.

2

Hak de pistache- en walnoten super fijn.

3

Meng in een kommetje de noten met de kaneel en honing goed door elkaar.

4

Spreid het mengsel uit op een vel bakpapier tot een dikte van een halve centimeter.

5

Bak dit 15 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.

6

Verdeel de kokosyoghurt over bakjes/glaasjes en breek hierboven het afgekoelde notenmengsel.

7

Garneer met een blaadje munt.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.