Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Zoete aardappelsoep met een Oosters tintje Het is weer die tijd van het jaar. Het begint weer kouder te worden en dan is een kop soep altijd heerlijk.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Meer Artikelen

17 reacties Plaats reactie

  1. Wat is harissa en waar haal ik dat ?
    En ook citroenngras ?

    Grt marjo

    Beantwoorden
    • Harissa is een Tunesische hete rode saus die gemaakt is van onder meer pepers, tomaten, komijn, koriander en knoflook, en die wat wegheeft van sambal en chilisaus. Kun je kopen in de toko, net als citroengras. AH heeft het ook.

      Beantwoorden
      • harissa hebben ze idd bij de toko, maar ik heb het laten staan…er zaten heel veel E-nummers in….

        Beantwoorden
  2. Wat is de garnering bovenop de zoete aardappelsoep (dat witte).
    Ik ga deze maken voor een familiediner met 10 personen.

    Beantwoorden
  3. Gisteren deze soep gemaakt. Hij is heerlijk echt een aanrader.

    Beantwoorden
  4. Harissa is ook een soort van kruidenmengsel, d.w.z. een poeder om bij de couscous te gebruiken. Je neemt wat van de bouillon van de stoofschotel die bij de couscous gegeven wordt en vermengt dat met de Harissa, waar iedereen dan, naar behoefte, wat van door zijn couscous kan doen.

    Beantwoorden
    • Je kunt het in Frankrijk gewoon kopen in de supermarkt, in een potje. Piment pour Harissa, een soort van peper voor de Harissa.

      Beantwoorden
  5. zoete aardappelsoep met een oosters tintje gemaakt met i.p.v. harissa (d.i. een rode peper saus of poeder) een half theelepeltje hot chili poeder. HEERLIJK echt ik houd niet van pittig maar deze was goed hoor!!

    Beantwoorden
  6. Heerlijk soepje, ik mis alleen een ‘bite’. Volgende keer stukjes chorizo erdoor of heb jij nog idee├źn?

    Beantwoorden
  7. Heerlijk, zelf heb ik allemaal poeders gebruikt betreft het kruiden van de soep (gember, sereh,kippepoeder, zwarte peper) ook heb ik alles gekookt inplaats van gebakken ( knoflook ui knoflook)
    En kokosolie gemeng met melk en water als bouilion gebruikt. Want dat is wat ik in huis had.

    En een groot stuk liefde en passie brood met heel dun laagje sambal oelak en badjak

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest