Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

1 comment

Succesverhaal Sylvia:

Vandaag geven we het woord aan Sylvia, zij heeft ook weer een onwijs mooi paleo succesverhaal. Van overgewicht en migraine naar een compleet nieuwe levensstijl en alle passies weer oppakken. Hier worden we blij van!
Hallo, ik ben een vrouw van bijna 52 jr.

Als sinds mijn puberteit lijdt ik aan migraine en aan overgewicht. Voor beide zaken heb ik al vanalles geprobeerd.
Voor m’n migraine zelfs om de 2 weken naar Duitsland voor “vage” spuitjes, maar goed, je bent wanhopig. Als ik migraine had, dan duurde dat namelijk 3 dagen en was ik echt zwaar ziek.

M’n overgewicht

Door het vele diëten werd ik zwaarder en kreeg een eetprobleem, ik was er echt de hele dag mee bezig.
Totdat ik zwanger werd op m’n 30ste en niet meer wist hoe ik normaal moest eten. Toen ben ik naar een diëtiste gestapt. Ik moest meer brood eten en dat dan verdeeld over de dag. Zogezegd zo gedaan (ik had de pest aan brood).
Ik kreeg alleen maar meer honger en bleef geobsedeerd door eten. Was daarbij ook altijd moe en had maar weinig energie.

M’n migraine werd erger en 4 jaar geleden ben ik naar de hoofdpijnkliniek gestapt.
Triptanen was het toverwoord. Dat was het ook voor mij, om de 24 uur nam ik gedurende 3 dagen een pilletje en over was het!!
Tot ik vorig jaar voor de zomervakantie de hoofdpijnkliniek belde…het ging niet meer; ik nam elke dag een pilletje maar had veel pijn en voelde me niet goed.

Ondertussen ging ik een broodbakcursus doen bij de biologische winkel.
Daar vroeg ik de bakker, hoe het kon dat als ik zuurdesembrood at (want ik had ook hypoglycaemie ontwikkeld) dat ik constant honger had en als ik crackers at dan had ik nergens last van. Was dat nu inbeelding?
Zijn antwoord veranderde m’n leven..
Hij zei: dat is heel simpel dan heb je een glutenintolerantie… toen ging bij mij het licht op. Mijn zoon was toen hij 2 was erop getest en had het ook. Ze vroegen toen wie het nog meer had want het is erfelijk.
Tja, ik heb brood nooit lekker gevonden, maar ja, “gezond “toch? Net als de griekse yoghurt en de havermout, waar ik maagtabletten voor moest nemen tegen het maagzuur…

Ik krijg er nu nog kippenvel van

Die zomervakantie dus moest ik cold-turkey afkicken van de medicijnen; 10 weken lang. Er was een bed voor me gereserveerd in het ziekenhuis. Ik ben thuis echter afgekickt.
Én ik ben begonnen een week geen brood meer te eten… het voelde goed, misschien verbeelding? Dus toch nog een week erachter aan en zo ben ik steeds meer gaan afbouwen. Wat is slecht voor mij en wat niet?

Eerst Clean eten en toen over op Paleo heel langzaam.
Ik had nog nooit zo lekker gegeten. Met als gevolg.. ik kán het niet anders zeggen… ik werd ” wakker” in m’n hoofd.
Ik krijg er nu nog kippevel van. Ik kreeg zoooveel energie, ik ben m’n passie krachttraining gaan oppakken, Zumba en hiphop, dagelijks wandelen; heeeerlijk.
Mn uitstraling veranderde, m’n huid is heel mooi (hoor ik van anderen) glanzend haar..etc etc..

Ik ben nu 20 kilo lichter en ik voel me 30.. En last but no least…geeeeen migraine!!!!
Wát een rijkdom…zeg het voort…

paleo succesverhaal

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

1 gedachte over “Succesverhaal Sylvia:”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.