Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Bananenbrood met noten Lekker als ontbijt, aanvulling van de lunch of tussendoortje.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Meer Artikelen

21 reacties Plaats reactie

    • Hi Silke,

      Je kunt helaas amandelmeel niet 1 op 1 vervangen door kokosmeel.
      Dan moet je of meer vloeistoffen of minder kokosmeel gebruiken.
      De precieze verhoudingen durf ik je helaas niet te zeggen.

      Gr, Simone -team Foodie

      Beantwoorden
    • Hi Thea,

      Als je baking poeder gebruikt (wat zeker kan) heb je altijd een zuurtje nodig om het te activeren.

      Gr, Simone – Team paleo.nl

      Beantwoorden
  1. Wat een super recept. Ik had berg rijpe bananen en ging evennin mn opgeslagen recepten kijken. Heb alles bij elkaar gedaan in keukenmachine en als laatste de noten en zaden er doorheen gepulst. Oh my…. heb al veel banaanbroodrecepten uitgeprobeerd maar deze is wel heeeel lekker.
    Thnx

    Beantwoorden
  2. Echt een heerlijk recept al diverse keren gemaakt, maar ik vraag mij af hoeveel gram je hiervan per dag mag hebben (noten, bananen….lijkt me toch wel calorierijk)

    Beantwoorden
  3. Hoe kun je het brood het beste bewaren na het afkoelen als je het in een paar dagen eet? In de koelkast of gewoon in een kastje? Aluminium folie?

    Beantwoorden
  4. Dit is m’n favoriete recept. Echter het brood blijft te los en valt uit elkaar. Heb ik te grote eieren? Of ligt het aan het amandelmeel? Ik maal dit nl. zelf van amandelen.
    Hoor graag van u terug.
    Hartelijke groet
    Lia

    Beantwoorden
    • Hoi Lia,

      De ingrediënten zijn toch vrij vochtig, zo ook amandelmeel. Het lijkt me niet dat het aan het meel of de eieren ligt. Misschien toch zelf wat spelen met de verhoudingen. Of eventueel wat vocht toevoegen? Het blijft natuurlijk een glutenvrij recept. Dit is doorgaans wat minder vast van structuur.

      Lekker is het sowieso 😉

      Beantwoorden

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Deel dit artikel

Deel dit artikel op social media met vrienden!