Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

No comments

Succesverhaal Nadache

Ten allereerste wil ik je bedanken. Van veel hoor je waarschijnlijk wat je voor ze betekend, bij een aantal zal je dat niet horen.

Al een jaar lang dacht ik erover om suikervrij te eten, maar het lukte mij nooit om over de drempel te stappen. Totdat ik in oktober iemand tegen kwam die al een maand suikervrij at, ze overtuigde me en verwees mij naar jullie website.
Ik heb in 1 keer de 3 paleo magazines gekocht en ben aan de slag gegaan. Nu bijna 4 maanden later ben ik 10 kg kwijt, sport ik 4 keer in de week en geniet ik van alles wat op m’n pad komt.

Daarnaast ben ik al een keer eerder een heleboel afgevallen, na dit proces heb ik de cursus gewichtsconsulente gevolgd. Doordat ik zwanger werd heb ik er op dat moment nooit wat mee gedaan. Tijdens mijn zwangerschap kwam ik 30 kg aan, ik had zwangerschapsdiabetes. Verschrikkelijk! De eerste 20 kg gingen er al snel af maar die laatste kilo’s dus niet, die ben ik kwijt geraakt door jullie hulp.

Ik heb ervoor gekozen om mij toch in te schrijven als personal coach en hier naast mijn huidige drukke baan andere mensen te helpen en coachen om gezond te eten, ik raad ze de paleo lifestyle aan, maar leg de keus wel bij hun. In ieder gesprek geef ik de tip om jullie boeken te halen en zeker het foodie magazine, wat houd ik van dat tijdschrift!

Ik weet eigenlijk niet wat ik nog meer moet zeggen om te laten blijken hoe blij ik met jullie foodie team ben, omdat ik mij zo heerlijk voel. Het mooiste vind ik nog dat ik hier in het dorp en omgeving ook mensen stimuleer om Paleo te volgen.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.