Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

No comments

Succesverhaal Lisette

Sinds half januari aan de Paleo. Had wat vage klachten en wilde ook wat kilo’s kwijt. Dat is gelukt! 3 Maanden later was ik van mijn kwaaltjes (opvliegers en s’ morgens stramme benen met opstaan) verlost en 10 kilo lichter. Thanks!!

Sommige weken houd ik me strikt aan de Paleo-regels en sommige weken ook niet. Ik kom dan niet aan, maar voel wel dat mijn klachten dan terugkomen.

Ik laat een glaasje rode wijn niet staan en ook geen stuk taart op iemands verjaardag maar ik heb me wel voorgenomen me consequenter aan de regels te houden. Ik vind het ook nog steeds lastig alle boodschappen (biologisch) in huis te halen die ik nodig heb voor de recepten die ik wil maken. Vooral in het begin was ik daar veel tijd mee kwijt.
Natuurlijk word je vanzelf steeds creatiever, maar in mijn omgeving (Venlo) is geen goede bio-winkel te vinden. Dan moet ik helemaal naar Roermond.

Je bent beslist bekend met de Hello Fresh box! In het verleden werd die iedere week bij ons bezorgd. Geweldig idee en zeer succesvol! Ik kon echter nooit op de verpakkingen zien wat nou wel of niet biologisch was. En omdat ik toch echt bio wil eten ben ik op zoek gegaan en bij het Paleodieet uitgekomen.
Graag wil ik je voorstellen om een Paleo-Fresh pakketlijn op te zetten! Dit zal ook veel twijfelaars over de streep trekken. Vertel je mensen waarom je er zo goed uitziet is het eerste wat je hoort: WAT EEN GEDOE!!!!

Rest mij nog jou en je wederhelft veel succes te wensen in je prachtige streven mensen bewuster te maken van hun eet(leef)patroon.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.