Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

No comments

Succesverhaal Kim

Inmiddels ben ik al een hele tijd bezig met Paleo en heb nu eindelijk mijn man overgehaald, hierin mee te gaan. Ik ben benieuwd!

Verder ben ik 3 dagen naar Pinkpop geweest en ja ze zeggen voor iedereen wat wils met eten, maar om 3 dagen aan de fruitsalade te zitten, zag ik ook niet zitten.
Dus helaas 3 dagen vreselijk slecht gegeten, en weer ff zomaar 3 kilo erbij!

Jouw mailtje over nee zeggen kwam dus voor mij helemaal op het goede moment! Ik ben vanmorgen meteen weer begonnen met mijn lekkere broden bakken en mijn heerlijk ontbijtje. We gaan er weer voor, lekker gezond en wel!

In mijn Paleo ben ik iedereen al mee aan het trekken en tot zover zijn er een hele boel positieve reacties! Veel zeggen wel, goh je staat wel wat langer in de keuken, maar we kunnen allemaal recepten uitwisselen.

Paleo is wat ik wil

Ik ben altijd iemand geweest die jojode met haar gewicht en totaal geen energie had! Nu heb ik een perfect gewicht en ren ik zo 8 kilometer in een half uurtje.
Ik ben er helemaal uit, Paleo is wat ik wil. Ook met dank aan jouw boek, waarin duidelijk geschreven stond hoe ons lichaam eigenlijk werkt en wat voeding met je doet! Het is supermakkelijk geschreven en maakt je wakker!

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.