Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
Hi Ed,
Ik zou er zeker nog iets bij maken, anders eet je niet echt gevarieerd.
Bijvoorbeeld bloemkoolrijst, zoete aardappel of andere groenten naar keuze.
Mag ik je een persoonlijke vraag stellen? Je korte introductietekstje inspireert me. Waar heb je de opleiding voedingsdeskundige gevolgd? Ik ben fulltime communicatieadviseur maar alle overige tijd houd ik me bezig met voeding, koken en een gezonde levensstijl (op dat wijntje na dan).
Hi Ash, tof om te horen! Helaas is Simone geen collega meer van ons. Ze is op eigen houtje gegaan en heeft haar eigen website. Ik zou zeggen probeer haar daar eens te contacteren: https://foodquotes.nl/over-mij-contact/ 🙂
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.Ok
10 reacties Plaats reactie
Machtig lekker
Ik kan niet goed tegen nachtschades. Hoe kan ik toch die lekkere en pittige smaak v paprikapoeder en chili evenaren zonder ze te hoeven gebruiken?
Hi Elise,
Je zou het wellicht kunnen vervangen door ras-el-hanout, dat heeft ook een heerlijk kruidige smaak.
Gr, Simone -Team Foodie
Dat klinkt heerlijk, kan ook met kipfilet of kippenpoten lijkt me? En wat eet je erbij?
Hi Sandra, Dat kan uiteraard gewoon!
Je kunt hier vanalles bij eten, denk aan bloemkoolrijst, zoete aardappel en groenten.
Gr, Simone -Team Foodie
lekker mag er ook nog niets van groente bij of andere aanvulling of is dit genoeg
thanx
Hi Ed,
Ik zou er zeker nog iets bij maken, anders eet je niet echt gevarieerd.
Bijvoorbeeld bloemkoolrijst, zoete aardappel of andere groenten naar keuze.
Gr, Simone -Team Foodie
Heerlijk net klaar met eten een echte aanrader
Hoi Simone,
Mag ik je een persoonlijke vraag stellen? Je korte introductietekstje inspireert me. Waar heb je de opleiding voedingsdeskundige gevolgd? Ik ben fulltime communicatieadviseur maar alle overige tijd houd ik me bezig met voeding, koken en een gezonde levensstijl (op dat wijntje na dan).
Groetjes Ash
Hi Ash, tof om te horen! Helaas is Simone geen collega meer van ons. Ze is op eigen houtje gegaan en heeft haar eigen website. Ik zou zeggen probeer haar daar eens te contacteren: https://foodquotes.nl/over-mij-contact/ 🙂