Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

No comments

Succesverhaal José

Afgelopen maandag ontvingen we een mailtje van José. Een mailtje waar ik direct kippenvel van kreeg toen ik het las. Haar leven is echt drastisch veranderd door paleo en ze mag echt onwijs trots op zichzelf zijn!

Bedankt voor je wekelijkse heerlijke recepten die ik altijd met heel veel plezier uit probeer.  Mijn oudste zoon maakte mij vorig jaar begin April bekend met Paleo en door hem kwam ik ook aan jouw adres en je nieuwsmeldingen .

Ongeveer 1,5 jaar geleden

Sinds April vorig jaar ben ik nadat ik in heel mijn leven geconfronteerd ben met het Jojo effect , weer eens begonnen met iets nieuws; Paleo!
Een levensstijl die mij vanaf het begin heel goed beviel vooral omdat het zo variërend is en omdat je best veel dingen mag, geen honger hoeft te lijden, alleen je eetgewoontes moet veranderen .

Dank zij Paleo ben ik sindsdien 20 kilo afgevallen , en ik moet toe geven ik heb me nog nooit zo goed en vol energie gevoeld. En ik zie nu 10 jaar jonger uit !

Maar het allerbelangrijkste wilde ik je in deze email laten weten.

Slaap apneu

3 Jaar geleden werd er bij mij Slaap-Apneu vast gesteld .. waardoor ik na korte tijd werd opgezadeld met een apneu-masker ;..een C-Pap . Het was nodig omdat de situatie wel eens slecht voor mij kon eindigen tijdens mijn slaap .
Ik stopte met adem halen, wel 34 keer per uur !!!!!!!!!!! Levensgevaarlijk !

Ik vroeg toen aan mijn long specialist of er niks aan te doen was om er van af te komen en of ik hier soms voor de rest van mijn leven aan vast zat?
De dokter bevestigde dit, maar zei wel dat het soms (maar dat was zeer uitzonderlijk) door gewichtsverlies hier wel verbetering in kon komen en dat de Apneu misschien wel verdwijnen kon.

Dat was voor mij een belangrijke reden om te starten met Paleo .

En toen vorige maand..

Vorige maand moest ik op controle voor de C-Pap bij mijn long arts .. en omdat het computer chipje aan gaf dat ik niet meer mijn adem inhield en zelfs rustig door sliep, het betekende dat ik door mijn 20 kilo gewichtsverlies het heb gepresteerd om van die slaap Apneu af te komen.

Halleluja ! Ik was zo blij !

Ik ben trots op mezelf .

Natuurlijk is dit alleen al een stok achter de deur om door te gaan met Paleo . Helaas val ik nu niet meer zo snel af als toen ik begon . Ik zou graag nog een kilo of 5 kwijt willen , maar het lukt nog niet zo echt, natuurlijk blijf ik gewoon door gaan .

Mijn vrouwelijke long specialist was zeer enthousiast over mijn afvallen en wilde weten hoe ik het gedaan had . Ze had zelf ook nogal wat last van overgewicht en wilde meer informatie over Paleo .. Ik heb haar verwezen naar jouw en ander websites voor informatie .

Dit is mijn verhaal …

Ik ben 67 jaar oud, heb weer heel wat meer zelfvertrouwen en behoorlijk meer energie .. Door mijn gebrek aan slaap was ik ook altijd moe.

Doe aan Linedance al meer dan 23 jaar en maak 2 keer per week lange wandelingen met een vriendin . Mijn leven is heel erg in positieve zin veranderd en dat dank zij Paleo en mijn zoon die mij naar jou verwees .

Heel hartelijk bedankt voor je wekelijkse motivatie .. en je lekker recepten.

 

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.