Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

No comments

Succesverhaal Aubrey

Het succeverhaal van Aubrey heeft te maken met onze Foodie challenge. Ze at al een hele tijd paleo maar werd zwanger en viel even van de wagen af. Nu heeft ze paleo weer helemaal opgepakt!

Zooooo daar ben ik dan met mijn verhaal. Als nieuwe moeder moet je dit soort dingen plannen. Nu eindelijk tijd om even rustig m’n verhaal te vertellen.

In 2014 was ik al een keer gestart met paleo. Dus ik wist het effect al en wat paleo met mij deed. Ik had toen een taille van 75cm wat alleen door paleo eten kwam. Mijn stoelgang was weer goed en sliep rustig en werd niet vermoeid wakker. Echter werd in april 2015 zwanger, nadat ik bevallen was kon ik de draad niet oppakken. (gezonde jongen; Damon nu 7 maanden)

Tijdens mijn zwangerschap heb ik gewoon paleo gedaan maar ook veel brood gegeten en chocola ?. Ik was na mijn bevalling inspiratieloos, futloos, te moe en dacht niet aan wat bijvoorbeeld brood met mij deed of zuivelproducten.

Ik heb jullie toen gemaild mbt de challenge. Jullie trokken mij over de streep en ik ben begonnen. Ik begon met een taille van 93cm op dag 2 dat was op 24/5/2016. Dag 14; 13/6/2016 90,5cm en dag 30; 87,5cm

Na de eerste dag werd mijn stoelgang alweer zachter. De challenge heeft mij weer inzicht gegeven en een nieuwe start. Ik vond de mails soms wel achterlopen. Ik volg jullie op de voet dus er kwamen toch veel dingen uit 2015 over de mail terwijl ik allang weet dat je inmiddels al een tweede kindje hebt en getrouwd bent. T was prachtig om te zien alle foto’s en film trouwens ?

Ik ben reuze blij met de site van foodie. Ik kan er bijna alles kopen en het scheelt bijna niks als ik naar de Bio winkel ga. Ben helemaal blij de chocolade cake. Yummie!

De challenge was voor mij weer wake up call!

 

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.