Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

No comments

Succesverhaal anoniem

Vandaag het succesverhaal van iemand die graag anoniem wil blijven. Maar dit is weer echt een geweldig mooi voorbeeld van wat je met paleo kunt bereiken! Een écht paleo succesverhaal. Medicijnen voor een te hoge bloeddruk? Die waren niet nodig!

Het heeft ff geduurd voordat ik je een mail durfde te sturen qua mijn ervaringen met Paleo. Eerst was ik bang dat ik het niet vol zou houden maar naar 3 maanden wilde ik niets anders meer. Ik wil graag anoniem blijven maar wilde je toch laten weten dat ik enorm veel baat gehad heb bij Paleo en nog steeds.

Het is voor mij geen dieet maar een levensstijl geworden. Alweer ruim 1 jaar geleden kwam ik in aanraking met Paleo.
Ik kampte al geruime tijd met een veel te hoge bloeddruk: 170/98. Eigenlijk zou ik toen acuut medicijnen hiervoor dienen te nemen maar dat wilde ik niet.

Ook mijn gewicht is al zolang ik mijn kan herinneren een probleem, dit werd er na 2 zwangerschappen niet beter op. Het zwaarste wat ik gewogen heb is 102 kg geweest, ik schommelde steeds rond de 97-100 kilo.

Ik heb 2 kinderen die inmiddels al groot zijn (17 & 13 jaar), ik ben nu 50 jaar, toen ik begon met Paleo 49 jaar (je bent dus nooit te oud om te beginnen).

Inmiddels alweer 1,5 jaar geleden ben ik begonnen met Yoga om zo stress af te bouwen en hopend ook mijn bloeddruk te verlagen. Door yoga ging ik me beter voelen maar had echt last van mijn gewicht wat me in de weg zat, ik ben toen op internet gaan zoeken, gezonde voeding in combi met yoga en toen kwam ik op jouw site terecht Mitchel. Ik heb me toen ingeschreven voor jou 11 dagen mail. Hiermee gestart en later ook jouw boek : “De Paleo revolutie” gekocht.

In overleg met mijn huis arts mocht ik eerst zelf proberen met yoga, 2 a 3 keer wandelen in de week én had uitgelegd dat ik via Paleo principe wilde gaan eten. Ik zag haar in eerste instantie sceptisch kijken maar ze vond het oké, als het niet zou werken zou ik het via een diëtiste proberen om gewicht te gaan verliezen (ik was het diëten een beetje moe, zoveel diëten geprobeerd die nooit echt werkte, het bekende cliché verhaal).

Nu ruim 1,5 jaar later is mijn bloeddruk nog steeds perfect: 130/82 (ik blijf elk half jaar op controle gaan, in December 2015 was mijn bloeddruk 124-84; ook al goed) en mijn gewicht is nu 85 kilo (soms ook iets lichter zit tussen 82-85 kilo). Dat ik door op deze manier gaan eten/leven zoveel ben af gevallen is echt een geschenk.

Ik voel me veel fitter, maar bovenal echt trots dat mijn bloeddruk nu helemaal goed is en dat ik het zelf gedaan heb zonder medicijnen.

Bedankt dat je het Paleo principe zo duidelijk hebt uitgelegd in je boek de Paleo revolutie en je ervaringen hebt gedeeld, je kunt veel lezen over Paleo op internet maar jouw benadering spreekt mij het meeste aan.
Maar voor het eerst in mijn leven geen jo-jo meer 🙂 en dat is me heel veel waard.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.