Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Quiche met zalm Een quiche is een heerlijke maaltijd om van te genieten

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Meer Artikelen

19 reacties Plaats reactie

  1. mmm ziet er heel lekker uit. kan het ook met boekweit- of amandelmeel ipv tapiocameel?

    Beantwoorden
  2. Ik heb dit recept vanavond gemaakt, maar het moet echt veeeel langer in de oven! Klopt het recept wel?

    Beantwoorden
  3. Super lekker recept. Ik doe er alleen véél minder zout in, gerookte zalm is al flink zout en het moest hier geen kwartier maar zeker drie kwartier in de oven. Zeker voor herhaling vatbaar…

    Beantwoorden
  4. Na een kwartier in de oven was het beslag nog helemaal vloeibaar. Uiteindelijk hebben we de quiche wel drie kwartier in de oven gehad.
    Nu is het wel gaar maar de quiche vormt geen samenhangend geheel. De smaak is goed. Maar het valt helemaal uit elkaar.

    Beantwoorden
  5. De smaak was prima maar ook hier hebben we hem veel langer in de oven gelaten. Toen was hij nog vloeibaar en vervelender nog, de bodem was niet gaar. Misschien had ik een veel grotere schaal (plaat) moeten gebruiken. Hoor graag tips van anderen want het basisidee is goed en lekker.

    Beantwoorden
  6. Heerlijk! de zalm was niet op voorraad bij de supermarkt, dus geitenkaas en een extra paprika toegevoegd.
    De oventijd was inderdaad ruim 45 min, anders is de vulling niet gaar.
    De bodem was lekker stevig, deze had ik met de bolle kant van een lepel aangedrukt en ruim 10 min voorgebakken (zoals beschreven)
    Dit ga ik zeker vaker maken 🙂 het was smullen!!

    Beantwoorden
  7. We hebben het net gegeten, heerlijk!! 🙂
    En ik had geen topic meel in huis en heb het gewoon met amandelmeel gedaan. We vonden het prima. Alleen moest ik het veel langer in de oven doen zodat het vast werd… Dit recept is dus een prima aanrader!!

    Beantwoorden
  8. Maak deze geregeld of zo’n variant en het moet inderdaad minimaal 45 min in de oven !

    Beantwoorden
  9. Staat nu in de oven. Ik reken op 45 minuten baktijd. Verder heb ik nog wat vocht uit de tomaten gedrukt.
    De aardewerk vorm heeft een doorsnede van ongeveer 30cm.
    Ben benieuwd!

    Beantwoorden
    • 45 minuten is voldoende. De rand vond ik wat taai. Misschien een andere samenstelling?

      Beantwoorden
  10. Vanavond gemaakt en was lekker, quiche ipv 15 minuten 30 minuten in de oven gehad. En ipv 7 nu 5 eieren gebruikt. Het enige wat ik me afvroeg is of de bodem bij meerdere ook taai was,? hier erg moeilijk te snijden namelijk.

    Beantwoorden
  11. Heb verscheidene aanpassingen gemaakt, gekeken wat ik in huis had. Smaak was goed. Maar over de bodem…
    Ik had arrowroot gebruikt, 100gr, en aangevuld met 50 Gr speltmeel. En ipv olijfolie gesmolten kokosolie gebruikt.
    Hij was prachtig, maar toen ik hem aansneed leek het wel rubber, zo taai.
    Tips iemand?

    Beantwoorden
    • Hi, ik maakte hem ook. Idd heel veel langer in de oven en ook hogere temp. bij mij, zeker 45 min. Er kwam heel veel vocht uit toen ik hem aansneed. Zijn 4 tomaten niet wat veel? En de prei bleek niet gaar. Korst zag er goed uit, maar ik heb hem nog niet geproefd.

      Beantwoorden
  12. Ik denk eerder gezegd dat de oven tijd 1h 15 minuten moet zijn. Dan was die van mij pas stevig aan de binnenkant.

    Beantwoorden
  13. Wij doen het met 100 gram arrowroot in plaats van 150 gr. palacia. De bodem is perfect en smaakvol, dan kloppen alle tijden ook die in het recept staan. Echt heerlijk, nu al 2 keer in 1 week gemaakt.

    Beantwoorden
  14. Gezien alle reacties over garing en taaiheid dacht ik even te melden dat het toevoegen van een ei aan het deeg de bodem perfect maakt.
    En als je het deeg 25 min. op 175 graden gaart, en de vulling daarna ook nog 25 min op 175 graden dan gaat alles goedkomen. Eet smakelijk!

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.