Paprikasoep Heerlijk in de winter om warm te eten, straks in de zomer koud ook heel geschikt!

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
15 reacties Plaats reactie
Azijn en basilicum?? Staan in het recept, maar niet in de ingredienten.
Ja ben ik ook benieuwd naar. In elk geval de hoeveelheid azijn.
Hoeveel azijn en basilicum?
Er missen ingrediënten in de lijst nl basilicum en azijn. Basilicum kan ik me nog voorstellen en kun je op smaak doen, maar azijn is vast een foutje. 🙂
Pureer de soep … En doe de basilicum en azijn erbij. ?
Ik mag helaas geen paprika eten…
Idd Helen, ik zag ook azijn staan in het recept, maar niet in de ingrediëntenlijst.
Precies, dus hoeveel azijn en basilicum?
Meer ingrediënten in de bereidingswijze dan bij de ingrediënten lijst
Ja dat zag ik ook. Een beetje op smaak toevoegen?
Ja, dat zag ik ook… Ben ook benieuwd wat voor azijn…?
Super lekker recept, een echte aanrader!
Lekkere soep!
Ik heb balsamico azijn gebruikt.
Bij mij staan de ingredienten er wel bij.
(of dit moet later toegevoegd zijn)
Omdat ik nog maar drie paprika’s ( twee rode en een gele) in huis had, heb ik nog wat tomaten toegevoegd. Een heerlijke soep. IK heb een heel klein scheutje rode wijnazijn toegevoegd. Voor herhaling vatbaar.