Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
Kan er gespecificeerd worden in welke staat de tonijn moet verkeren voor dit recept? Tonijn in olijfolie uit blik wordt te smeurig om een burger van te rollen.
Nou, heb het nu meer als beslag gebruikt, na op hoog vuur gecremeerd te zijn in de grillpan is het uiteindelijk een verre neef van een burger geworden. Mijn huis staat wel blank van de rook, niet bepaald ideaal.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.Ok
7 reacties Plaats reactie
Gebruik je rauwe tonijn (steak) of uit blik?
Volgens mij kan het allebei!
Hoe zorg je ervoor dat de tonijnburgers niet uit elkaar vallen?
Sorry hoor, het ziet er lekker uit op de foto’s maar die van mij vallen uit elkaar! Ik zou graag een wat vollediger recept zien…
Beste L,
Bij ons lukte het recept goed, ik durf niet te zeggen waarom die van jou uit elkaar vallen.
Wel erg vervelend!
Gr, Simone – Team Foodie
Kan er gespecificeerd worden in welke staat de tonijn moet verkeren voor dit recept? Tonijn in olijfolie uit blik wordt te smeurig om een burger van te rollen.
Groet,
Kevin
Nou, heb het nu meer als beslag gebruikt, na op hoog vuur gecremeerd te zijn in de grillpan is het uiteindelijk een verre neef van een burger geworden. Mijn huis staat wel blank van de rook, niet bepaald ideaal.