Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
Ik eet nu drie maanden paleo met daarbij regelmatig wel Turkse yoghurt. Ik ben nu 10 kg afgevallen en weer slank en energiek. Paleo voor t leven! Geen enkele moeite om t vol te houden.
Hallo, ik zou graag de Paleorecepten willen maken, maar ik zit met een probleem. Veel van de ingrediënten verdraag ik niet. Geen koolsoorten. Geen zuren. Het is een hele lijst, dus te veel om op te noemen.
Er is nog een ding. Ik woon op de Nederlandse Antillen en vele producten zijn hier niet te verkrijgen.
Heeft iemand misschien een oplossing?
M.v.g. Carin
heb gisteren de Meatza gemaakt en de smaak was voortreffelijk.
In de oven wordt hij alleen heel erg droog. Volgende keer zal ik hem eerst even in de koekepan aanbraden. Hoop dat dan het vocht niet
allemaal eruit loopt en hij niet zo droog wordt.
Volgens mij kun je ook kleinere Meatza’s maken. Wordt het makkelijker in de koekepan 🙂
Lekker recept, dankzij de eerste kennismaking met jouw site in oktober 2013 ben ik nu 28 kg kwijt en mijn man 25 kg. Zonder het gevoel te lijnen maar gewoon lekker puur te eten.
Deze levensstijl bevalt ons allemaal heel erg goed. Bedankt voor je inspiratie en ga zo door. gr Conny
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.Ok
8 reacties Plaats reactie
Looks good,yummie…ga en zeker proberen!
Ik eet nu drie maanden paleo met daarbij regelmatig wel Turkse yoghurt. Ik ben nu 10 kg afgevallen en weer slank en energiek. Paleo voor t leven! Geen enkele moeite om t vol te houden.
Hallo, ik zou graag de Paleorecepten willen maken, maar ik zit met een probleem. Veel van de ingrediënten verdraag ik niet. Geen koolsoorten. Geen zuren. Het is een hele lijst, dus te veel om op te noemen.
Er is nog een ding. Ik woon op de Nederlandse Antillen en vele producten zijn hier niet te verkrijgen.
Heeft iemand misschien een oplossing?
M.v.g. Carin
Hoi,
heb gisteren de Meatza gemaakt en de smaak was voortreffelijk.
In de oven wordt hij alleen heel erg droog. Volgende keer zal ik hem eerst even in de koekepan aanbraden. Hoop dat dan het vocht niet
allemaal eruit loopt en hij niet zo droog wordt.
Volgens mij kun je ook kleinere Meatza’s maken. Wordt het makkelijker in de koekepan 🙂
Ziet er heerlijk uit, maar is er ook een simpelere variant (minder ingrediënten/budget)?
Lekker recept, dankzij de eerste kennismaking met jouw site in oktober 2013 ben ik nu 28 kg kwijt en mijn man 25 kg. Zonder het gevoel te lijnen maar gewoon lekker puur te eten.
Deze levensstijl bevalt ons allemaal heel erg goed. Bedankt voor je inspiratie en ga zo door. gr Conny
Vandaag de gehaktpizza gemaakt, wel een eitje door het mengsel gedaan.
Smaakte heerlijk.
Was weer erg lekker, pittige bite!