Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Paleo kipsate met gado gado Geliefd bij vele Paleo-ers

Ons topgerecht uit de Foodie Challenge. Geliefd bij vele Paleo-ers. Een lekkere kipsaté met saus. Wanneer ga jij hem maken, en als je hem al op hebt, wat vond je ervan?

Laat zeker even een reactie achter.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Meer Artikelen

69 reacties Plaats reactie

  1. Ik ken dit recept uit de Foodie Challenge en is absoluut mijn meest favoriete recept ever. Heerlijk, heerlijk, heerlijk! Veel werk, maar de moeite waard.

    Beantwoorden
  2. Ik heb deze week dit sate recept gemaakt met boontjes.
    Wij vonden het h-e-e-r-l-ij-k. Het smaakte te gek.
    Het vele werk vond ik wel meevallen maar het is zeker de moeite waard.

    Beantwoorden
  3. Waar krijg ik coconut animo?
    Is dat ook onder een andere naam verkrijgbaar? In onze toko weten ze het niet…

    Beantwoorden
    • Nee, dit is niet zomaar verkrijgbaar. Volgens mij komt het uit Amerika en ik heb het nog nooit in een winkel of toko gezien. Het is wel online verkrijgbaar, google maar eens. Het is een vervanging voor sojasaus en erg prijzig (8 euro voor een flesje). Eerlijk gezegd gebruik ik kikkoman. Niet zo gezond maar ik gebruik het zo vreselijk weinig en bovendien beter dan ketjap.

      Beantwoorden
    • Je kunt dit via internet verkrijgen. Het is een natuurlijke vervanger van soja. Een marinadesaus op basis van kokosbloesemsap.

      Beantwoorden
  4. Vandaag mezelf de keuken in gejaagd om dit recept uit te proberen. Ik kan maar een ding zeggen ZALIG!
    Natuurlijk te veel gegeten maar vandaag sportief bezig geweest dus het mag.

    Dank je wel Mitch voor dit waanzinnig lekkere recept!!

    Beantwoorden
  5. Waar blijft de komkommer in het recept? Meekoken of rauw vij de gado gado?

    Beantwoorden
  6. Lijkt me erg lekker. Ga ik dit weekend uitproberen.

    Wat je met die komkommer doet? Die moet bij de gado gado. De overige groenten worden gegaard, de komkommer dan er daarna bij als je de gegaarde groenten op de borden verdeeld.

    Beantwoorden
  7. Ik ga dit recept uitproberen.
    Ik heb overal kokos aminos gezocht. Nergens te koop. Alleen op internet. Dan moet ik moet er meer bij bestellen ivm verzend kosten.
    Paleo is duur. Dus ik probeer de kosten laag te houden.
    Ik ga nu gewone sojasaus gebruiken.
    Jammer dat Mitch zo weinig antwoord.

    Beantwoorden
  8. Hi Maria!
    Waar woon je? Kokos Aminos kan je in sommige bio-winkels kopen, en ook vaak op biologische marktjes.
    Het is inderdaad wel duur, maar eerlijk is eerlijk, dat is paleo per definitie als je ook biologisch wilt eten.

    Beantwoorden
  9. Vandaag dit gerecht gemaakt, geweldig! Wel hadden we niet alle ingrediënten in huis dus heb zelf nog wat aanpassingen gemaakt. Voor de echt orthodoxe paleo – ers wellicht niet helemaal geoorloofd, maar ik kan er goed mee leven:
    Satemarinade van de conimex voor de kip
    Geen kokosaminos gebruikt
    Scheutje ketjap en citroensap
    Gehakte verse koriander bij de groente

    Smullen!

    Beantwoorden
  10. Echt super recept! Idd bij gebruik aan coconut animo (geheel antipaleo) 1eetlepel sojasaus gebruikt met 1 eetlepel limoensap. Het was een feest! Ook voor de Kids!

    Beantwoorden
  11. Coconut aminos kan je bij de Unlimited Health winkel in Amsterdam kopen. Ze hebben ook een web winkel.

    Beantwoorden
  12. Heul erg lekker!!!
    Champignons (grote bak voor 2) ipv kip gebruikt en ook ketjap… maar jammie.

    En met de paleo chocoladevla als toetje!
    (helft vd honing en helft vd kb-suiker gebruikt)

    Beantwoorden
  13. Coconut aminos laatst gevonden bij de Evoplaza…was aanbieding dus mazzel!

    Beantwoorden
  14. Heerlijk recept, onze kinderen zijn er ook dol op. In plaats van coconut aminos gebruik ik de vis saus van blue elephant (1,69 euro bij AH)

    Beantwoorden
  15. Wat heerlijk!!!
    Het is zo’n succes hier dat ik de satésaus wekelijks mag maken. Mijn man vindt de satésaus zelfs ‘restaurant-waardig’ 🙂

    Beantwoorden
  16. Super heerlijk recept! Was even niet duidelijk in het recept wat te doen met de komkommer en gember, maar lees de reacties 🙂
    Dit recept ga ik zeker meer maken!

    Beantwoorden
  17. Dit smaakte heerlijk!
    Ik verbaas me telkens weer, hoe lekker je kunt koken zonder koolhydraten. Mijn gezin had het zelfs niet door dat ze al een kleine week geen pasta, rijst ed. hadden gehad.
    (Ben dankzij Paleo trouwens al 8,2 kg kwijt in een maand)

    Beantwoorden
  18. Ook ik ben overgestapt en probeer zoveel paleo-proof te eten.
    Tot nu toe gaat t super.
    En dit recept is werelds.
    Mijn biologische bakker verkoopt van alles maar ook geen coconut aminos.
    Deze gaan ze nu speciaal bestellen voor de verkoop.
    Super toch.
    Bedankt voor dit recept Mitch.
    Mijn gezin is ook blij met jou????

    Beantwoorden
  19. Lijjkt me een heerlijk Gado/Gado- recept dan wel zonder vlees en vis!
    Zonder ketjap moeilijk.
    Ik ga het proberen te maken met meer peulvruchten, hebben jullie nog een aanrader? Ik bedoel een extra ingredient erbij (een ei, kan niet), ter vervanging van vlees en vis? Of is het genoeg Paleo en voedend zonder vlees of vis?

    En Mitch, wat zeg jij, reageer wat meer dus!
    Alvast bedankt voor jullie reacties, ik ben sinds een week kersverse nieuwkomer, en hoop ongeveer toch wel minimaal 3kg, maximaal 7 kg kwijt te raken zo al.
    In deze winter en dit voorjaar, zonder veel (2 uur per dag )sporten, daar ontbreekt de tijd voor.
    Groeten Josjara
    Gemiddeld een kg per maand dus!
    Tot horens Mitch en andere enthousiastelingen over Paleo, allemaal supporters om het vol te houden!

    Beantwoorden
  20. Ik dacht dus echt dat niks een echte saté kan vervangen en sloeg telkens dit recepte over, wilde niet geloven dat dit maar enigzins erop zou kunnen lijken. Na de reacties gelezen te hebben toch gemaakt met het idee gewoon iets anders lekkers te maken maar daar kwam een echte verrassing uit! Super lekkere gado gado, (vroeger mijn lievelingsrecept met zelfgemaakte pindasaus) en eerlijk, net zo lekker of misschien wel lekkerder…..
    Ook ik heb een scheutje zoute ketjap gebruikt…..

    Bedankt!

    Beantwoorden
  21. Lekker recept. Ik heb het een keer met cashewpasta gemaakt en een keer met amandelpasta. Persoonlijk vind ik cashewpasta lekkerder. Daarnaast toch maar sojasaus gebruikt aangezien ik coconut aminos nog nergens heb kunnen kopen.

    Beantwoorden
  22. Zooooooooo lekker!
    Ik heb de boontjes vervangen voor broccoli, ook prima ?

    Beantwoorden
  23. Een heerlijk recept!
    Ook ik kon coconut aminos nergens vinden.
    Waarschijnlijk bij een toko?

    Beantwoorden
  24. Wat is dit smullen, heerlijk gerecht wat ik zeker vaker ga maken 🙂

    Beantwoorden
  25. Een heerlijk recept wat ik al verschillende keren met wisselende groente’s gemaakt heb. Ik gebruik Tamari i.p.v. coconut aminos.

    Beantwoorden
  26. geweldig gerecht, super mega chill om daarna kei mooi te zuipen. #KotsenIsWinnen. Ook erg mooi gerecht om de gainz te getten lekkere kip plus goede vetten. Prachtig Mooi

    Groeten Van de Mooiste Kerel Van Nederland

    Beantwoorden
  27. Heb het van het weekend gemaakt maar de coconut animo vervangen voor 1 eetlepel ketjap en de amandelpasta vervangen voor tamarinde. De kokosrasp en de cashewnoten weggelaten en ik heb maar 1 eetlepel honing gebruikt want anders dan wordt het veel te zoet. De spitskool heb ik vervangen voor taugé en blaadjes verse veldsla.

    Beantwoorden
  28. Ik maak het nu voor de 2de keer, echter gebruik ik wel gewone pindakaas van lidl en sojasaus van de toko. Zelfs de kinderen zijn er dol op.. manlief mist de rijst niet.., hihi.. win win situatie
    Dank je wel voor dit geweldige recept!!!

    Beantwoorden
  29. Dit is één van onze favoriete recepten die we via de Foodie challenge al in handen had en regelmatig als verzoekje bij mij wordt ingediend. Wij laten de boontjes weg omdat die hier in Portugal niet altijd verkrijgbaar zijn maar dat mag de pret niet drukken want ik gebruik gewoon andere lekkere groenten en vooral veel komkommer en sla.
    De amandelpasta ook weer net vers gemaakt dus dat wordt weer smullen vanavond want dit stond voor vanavond al op het program……..toeval of niet wij gaan weer smullen!

    Beantwoorden
  30. Heerlijk, het hele gezin vond het lekker, dit zal met regelmaat op tafel komen ??

    Beantwoorden
  31. Erg lekker mijn anti paleo partner vond het heerlijk!!!
    Wel heb ik vissaus gebruikt ipv de aminos en extra amandelpasta gebruikt.
    Dit gaan we veel vaker eten in ieder geval.

    Beantwoorden
  32. Vandaag mag ik voor 15 mensen deze Gado Gado maken. Ik kook 2x per week een paleo maaltijd voor mensen uit mijn straat en omwonenden. Zeker favoriet bij ons thuis maar nu ook bij steeds meer mensen hier. Bedankt voor dit heerlijke recept ??

    Beantwoorden
  33. Echt een toprecept! Ik heb in mijn leven veel pindasaus/satésaus gemaakt maar deze saus is echt wel heel erg lekker! We serveren het op een bedje van sla en stukjes komkommer. Ziet er prachtig uit! We voegen nog wel op het laatst taugé aan toe, dat hoort voor ons echt wel bij gado gado. Ook onze gasten vinden het heerlijk!

    Beantwoorden
  34. Super lekker gerecht, heb er wel minder honing in gedaan en geen amandelpasta, wel mango toegevoegd en basilicum. Was verrukkelijk!

    Beantwoorden
  35. Net deze heerlijke kip saté gemaakt jammie!!!! zelfs mijn vriend vond het lekker!

    Beantwoorden
  36. Hoe maken jullie amandelpasta? Ik woon in duitsland en ben het nog niet tegengekomen .

    gtjs Gret’l

    Beantwoorden
  37. Voor diegenen die nog op zoek zijn naar een winkel waar je coconut aminos kunt kopen. Ik heb het gekocht in een natuurwinkel.

    Beantwoorden
  38. Hoe komt de pindasaus hierboven zo donker? Heb eigenlijk alles gedaan zoals beschreven maar die saus van mij is vrij licht, ben nu nog een beetje aan het indikken maar ziet er qua kleur bijna net zo uit als de kipfilet.

    Beantwoorden
  39. Vandaag gemaakt En wat een lekker recept!! Iedereen hier in huis vond het heerlijk.
    Dit kunnen we wel vaker eten werd er al gezegd
    Coconut aminos, bij de natuurwinkel gekocht

    Beantwoorden
  40. hoi Michel

    ik heb de kipsate met gado gado gemaakt.heerlijk…mijn man zegt .nou dit mag je wel vaker maken.
    we zijn een maand bezig met paleo eten maken.heerlijk is dit .

    groet

    Beantwoorden
  41. Coconut Aminos is in Amstelveen op de vrijdagmarkt te koop. Er staat een kraam met allemaal biologische en andere gezonde producten. Koudgeslagen honing, jam zonder toevoeging van suikers en nog superveel meer producten.
    Amstelveen heeft op dinsdag een biologische markt met kaas groente, vlees enz. Waarschijnlijk ook een kraam met dergelijke producten als Coconut Aminos.
    Gezellig dagje winkelen in Amstelveen en pak de markt ook gelijk mee. Groetjes Rinske

    Beantwoorden
  42. Als ik alleen de saté saus wil maken, dus zonder de kip, ga ik ervan uit ik alles moet pakken voor de saus alleen dekip weglaten. Of heb je ook nog een aparte versie om satésaus te maken?
    Dank je voor je reactie/antwoord

    Beantwoorden
    • Hi Sylvia,

      Klopt, de groenten en de kip kun je weglaten als je alleen de saus wilt.

      Gr, Simone – team paleo.nl

      Beantwoorden
    • Hi,

      Dat is een paleo vervanger van soja saus.

      Gr, Simone – team paleo

      Beantwoorden

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest