Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Paleo benedict burger Heerlijke burgers. En nog voedzaam ook!

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Meer Artikelen

5 reacties Plaats reactie

    • Hierbij een voorbeeld:

      Ingrediënten:
      2 eidooiers (op kamertemperatuur)
      2 theelepels Dijon mosterd
      360 ml milde olijfolie (of avocado-olie)
      2 eetlepels vers citroensap
      2 eetlepels appelazijn
      1/2 theelepel zeezout

      Bereiding:
      1. Voeg de eidooiers en Dijon mosterd bij elkaar in een komen mix tot één geheel.
      2. Tijdens het mixen, voeg je langzaam en beetje bij beetje de olie toe. Start met een paar druppels. Blijf besprenkelen totdat de mix meer de consistentie krijgt van mayonnaise. Blijf de olie toevoegen tot alles opgenomen is. Blijf mixen tot je de juiste dikte bereikt hebt. Als het nog niet dik genoeg is voeg je gerust nog wat meer olie toe.
      3. Doe de citroensap en azijn erbij, hierdoor krijgt de mix een lichtgele kleur.
      4. Voeg wat zout toe. Als je de mix te dik vindt kun je wat water of citroensap extra toevoegen.

      Beantwoorden

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest