Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Paleo aardbei panna cotta met munt In deze romige panna cotta zit gelatine verwerkt. Gelatine staat bekend om zijn geneeskrachtige werking

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Meer Artikelen

13 reacties Plaats reactie

  1. Dit lijkt me erg lekker en ga het zekers uitproberen. Want ik eet normaal gesproken geen toetjes. Maar dit lijkt me erg lekker en goed nog ook voor je.

    Beantwoorden
  2. Hallo Mitch,
    Dit ziet er verrukkelijk uit. Ik heb een vraagje. Kan je iets dat je hebt bereid met gelatine invriezen ? (met de feestdagen in het vooruitzicht 😉 )

    Beantwoorden
  3. Hello Mitch,
    dank voor al die goede recepten, ik probeer er veel van, doch soms zijn ze wel een beetje onduidelijk.
    als je spreekt van een blik volvette kokosmelk, : is dat dan een blik van 200ml, 400ml? moet het kokoswater er ook bij of enkel de ‘room’.
    Ik probeerde dit recept doch heb agar agar gebruikt (2 x 5gr) ipv gelatine en kom niet verder dan een , weliswaar lekkere, kokosmelk met aardbeismaak….. ligt het aan de gelatine of moest ik het kokoswater er niet bijgedaan hebben?
    toch bedankt en keep up the good work?

    Beantwoorden
  4. Weer een lekker recept Mitch, bedankt!
    Heb het de tweede keer gemaakt met basilicum ipv munt, een beetje balsamico-azijn ipv citroensap, en wat gemalen zwarte peper. t Is dat ik geen eigen blog heb, anders had ik mijn versie erop gezet… ;-D

    Beantwoorden
    • O ja, die tweede versie heb ik niet gepureerd! Enkel de aardbeien in plakjes/stukjes gesneden, en de basilicum in reepjes. Zwarte peper er op het einde overheen.

      Beantwoorden
    • Hi Tanja,
      Dat zou zeker wel moeten kunnen, let wel even op dat deze anders gebruikt moeten worden dan de poeder.

      Gr, Simone -Team Foodie

      Beantwoorden

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest