Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

2 comments

Op Blote Voeten Lopen – Earthing, Aarden of Grounding

Earthing of Grounding…

… wie doet het wel eens doelbewust?

Gewoon een tijdje op je blote voeten staan in het gras, of lopen in het bos op blote voeten?

Vandaag liep ik in het bos en kwam ik onderweg een man tegen die me vroeg waarom. In de onderstaande video leg ik het uit.

http://youtu.be/JYH1d5A9Kes

Ik daag je uit. Loop eens een keer 30 minuten op je blote voeten ergens waar het kan en laat me weten hoe het voelt.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

2 gedachten over “Op Blote Voeten Lopen – Earthing, Aarden of Grounding”

  1. Hoi Mitch.

    Ik zelf loop ook graag en vaak op blote voeten. Het allerlekkerste vind ik zelf om op blote voeten in de tuin aan het werk te zijn. Onkruid uit de tuin te halen, gras te maaien en dat soort klussen. Het is gewoon heerlijk. Ik voel me dan zeker een met de natuur. Wat de paarden betreft het zijn hoefijzers waar de paarden op lopen. Hun hoeven zijn hun voeten, dus zonder hoeven kunnen ze niet lopen. Hahaha. Maar inderdaad de paarden worden (gelukkig ) steeds vaker natuurlijk bekapt zodat zij ook op een natuurlijke manier lopen. Het is beter voor hun als ook voor ons om op blote voeten te lopen. Ps. geniet van jullie zwangerschap

    Beantwoorden
  2. Ik loop ook graag op blote voeten, in huis en in de tuin.
    Zaterdag een toppunt van fijn: dansen op blote voeten op een feestje?????

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.