
Komkommerbootjes met avocadospread & zalm
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 2
Bereidingswijze
Moeilijkheid Easy
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd
Snij de komkommer in 2 of 3 gelijke stukken. (Afhankelijk van hoe groot je lunchbox is) Halveer deze vervolgens in de lengte.
Schraap met behulp van een lepel de zaadjes uit de komkommer, zo houd je mooie bootjes over. De zaadjes doe je een kom.
Halveer de avocado, verwijder de pit en prak het vruchtvlees fijn op een snijplank. Doe het daarna bij de komkommerzaadjes in de kom.
Snij de gerookte zalm in kleine stukjes.
Meng zalm, citroensap, peper en zout en bieslook door de avocado. Rasp er nog wat citroenrasp over.
Doe de komkommerbootjes in een lunchbox en de avocadozalmspread in apart afsluitbaar bakje.
Neem mee naar je werk en zat het daar in de koelkast.
Lunchtijd? Verdeel de spread over de komkommerbootjes. Eet smakelijk!

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in: